Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612948

Ez az "állam" egy cipőfűzőt sem tud bekötni...csóró is, ezért én mostanában nem számítok állami szereplőre (ettől még lehet), telekomadó már nincs (van helyette más, amit természetesen áthárítanak, mondha bárki bármit, persze a hazafiak ilyenkor mondják, hogy ezért kellene állami szolgáltató, na az majd jól lenyomná az árakat, biztos...). Vezetékes telefon felejtős valóban.. viszont nem is érdekes(sok "ellemzőnek" persze fontos), változik a világ, van itt más lehetőség bőven ami kompenzálja a vezetékes izét. Persze az sem elhanygolható szempont, hogy nekem van és ezért emelkedni kellene, sőt:-) Egyébként ezen az áron szvsz ajándék, amennyiben a következő években tudja ezt az osztalékszintet tartani, aki mást mondd az ráront a nemzetre! Simán ér 550-et szerintem (ha nem lenne a hazai piac ilyen f@szán beárazva, okokat tudjuk, lesz ez még máshogy is). Lesznek ennek a papírnak még szép napjai... valamikor. Frekvencia díjakkal meg szórakozhatnak, minden szolgáltatót egyformán érintene... a lakosság szívná meg! Persze kormányunk teljesen tönkreteheti ezt a szektort is , csak akkor abból a repülésre vágyó darázsból max vakond lesz csak ugye!

Amúgy én nem szakmázok, menni kell és kész (egy darabig lehet manipulálni, de középtávon ha eredményes a társaság úgyis menni fog!)