kezd beindulni... :))
netán még a 30 ft-ot is "leöntik"... jövő héten tulajdonosi bejelentés is jöhet???
ui: már nem, mert megijedt re: gyáva nyúlnak nincs phylaxiája :))
kezd beindulni... :))
netán még a 30 ft-ot is "leöntik"... jövő héten tulajdonosi bejelentés is jöhet???
ui: már nem, mert megijedt re: gyáva nyúlnak nincs phylaxiája :))
422k vevő 35 ft-on
"A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2013. április 14. "
mondjuk ez vasárnap, de mindegy. :) gondolom a holnapi nappal lesz lezárva. még pár nagyobb kötés akkor lehet holnap 17:00-ig.
dehogynem...
"A forex és CFD kereskedés spekulatív és nagyfokú kockázattal jár."
"A CFD és a forex kereskedés nem egy elismert vagy kijelölt tőzsde szabályai szerint történik. Ebből következően, a CFD és spot forex kereskedéssel lényegesen nagyobb kockázatot vállal, mint ha a kereskedést egy szabályozott piacon folytatná. "
robotok ellen nem győzhetsz.. óvatosan
270k vevő 35 ft-on... 36-ot veszik...
Sly, még mindig nem szállsz vissza???
hatalmas vagyok... pestről bedöntöttem a bitcoin árfolyamát...
http://www.portfolio.hu/vallalatok/kipukkant_a_lufi_zuhan_a_szuperpenz_arfolyama.182461.html
elég volt csak megemlítenem, és máris esett 40%-ot napon belül!!! :))
http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/ez_lehet_az_ev_befektetese.182453.html
phylnek is egy ilyen grafikont kéne produkálnia... kiegyeznék egy 35-től 254 ft-ig tartó 2 hónapos rallyval. :)
Így van, pont ugyanaz, mint az öszödi-böszme-lízingmester!!
:)
pfff... gyász
Ez az ember jókor volt jó helyen. Úgy könnyen lehet meggazdagodni ahogy ő tette. Ahhoz se ész se tudás nem kellett, csak egy nagy adag képmutatás meg seggnyalás. És még ez papol a szebb jövőről? Majd ha az ilyen tetvek eltűnnek, akkor talán lesz valami. Igazi m*cskos sz*rházi! Sajnos az ország tele van ilyenekkel.
zsidó-cigány!
emberiség legszemetebb fajtája.ugyanaz,mint a nagy privatizáló mszps Zuchmann.
Én ezt már láttam korábban, de szavam bennszakadt köpni, nyelni nem tudtam!!
:)
én nem bírtam végignézni, az első pár mondatban volt valami az emberiség felemeléséről vagy miről és besokaltam