hungarikum...
hungarikum...
A k... a...át a bírónak! Mi a kócos f..ra hosszabbított!Nem volt se ápolás semmi!Szép lett volna a győzelem.
Na ezért nem néztem.... tudtam vazeg... a gólt még nem láttam, de gondolom magyaros volt
remek...
Jajjj, de rosszindulató vagy Te (már majdnem annyira mint én), rajzos Sanyi tudja, hogy mit csinál..., egyébként láttam már sokkal gyengébben játszó válogatottat is.. (azt mondjuk nem értettem , miért kell minimum 3 olyan játékossal felállni akik a saját csapatukban már a kispadnak is örülnek mostanában, de azért nem annyira rossz ez... igaz már nem nézem, mert nem bírom ideggel...)
világvége a színvonal. Király Gabinak semmi keresnivalója nincs itt, a fiatal gyerek helyett meg egy ütköző embert hoztam volna be... na mindegy a Vidi szent
Gyorsabbak-gyorsabbak, de igencsak híján vannak a Magyar finesznek ugye!
mennyivel gyorsabbak a románok...
Ott is van!!!
Fa@szom....1:1! De nincs gááááááz, 2:0-ra nyerünk!
Ez hihetetlen...Szalai!!! Ezt a Messi is befejelte volna....
van még kemény 45 perc.Néha elég nagy a rúgkapa,ilyenkor levegő is elfogy.nem az én idegeimnek való már ez.Reméljük az erő / a faktor / kitart.
látszik a román arcokon, hogy nme értik egyszerűen , hogy mi az a titkos erő, ami eltéríti a labdáikat a kapu elől. még az üres kapu előtt is megbotlik a csávó...
Persze azért elég komoly összeggel támogatom a magyar csapatot...
bedobtam a matgab faktort egy román Draw no bet-re. Innentől fogva sanszuk nincs a románoknak...
Kíváncsi vagyok az örjöngő Fifára és az azonnali megtorlást követelő sportvezetőkre: