Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

A k... a...át a bírónak!…

#607432 Razamanaz

A k... a...át a bírónak! Mi a kócos f..ra hosszabbított!Nem volt se ápolás semmi!Szép lett volna a győzelem.

Re: nincs cím

#607429 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #607428

Jajjj, de rosszindulató vagy Te (már majdnem annyira mint én), rajzos Sanyi tudja, hogy mit csinál..., egyébként láttam már sokkal gyengébben játszó válogatottat is.. (azt mondjuk nem értettem , miért kell minimum 3 olyan játékossal felállni akik a saját csapatukban már a kispadnak is örülnek mostanában, de azért nem annyira rossz ez... igaz már nem nézem, mert nem bírom ideggel...)

#607428 Kissherceg Előzmény: #607427

világvége a színvonal. Király Gabinak semmi keresnivalója nincs itt, a fiatal gyerek helyett meg egy ütköző embert hoztam volna be... na mindegy a Vidi szent

#607416 Razamanaz Előzmény: #607414

van még kemény 45 perc.Néha elég nagy a rúgkapa,ilyenkor levegő is elfogy.nem az én idegeimnek való már ez.Reméljük az erő / a faktor / kitart.

#607414 matgab Előzmény: #607407

látszik a román arcokon, hogy nme értik egyszerűen , hogy mi az a titkos erő, ami eltéríti a labdáikat a kapu elől. még az üres kapu előtt is megbotlik a csávó...

Persze azért elég komoly összeggel támogatom a magyar csapatot...

#607404 matgab Előzmény: #607388

bedobtam a matgab faktort egy román Draw no bet-re. Innentől fogva sanszuk nincs a románoknak...