Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#606577 Kiss Zoltán Előzmény: #606452

Ráadásul,azt szoktam mondani:"addig szeretnék élni amig a magyar válogatott ki nem jut

egy vb-re,vagy eb-re"ez a hosszú élet titka,nem ám a retek evés!:)

#606452 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #606440

Én sem tudom miért vannak ilyen érzéseid! :-) Ha belegondolok, hogy már felnőtt egy nemzedék, amelyik nem láthatta a válogatottat egyetlen VB-n, EB-n sem, hát......

Mondjuk az utolsó (számunkra) 1986-os VB sem volt valami szép ugye.

#606440 Kiss Zoltán Előzmény: #606383

Nem tudom miért,de most van egy olyan érzésem,hogy nyerünk 2-1-re!Amit leírtál,az viszont egy tökéletes elemzése az elmúlt évek várva várt mérközéseinek,de talán most az egyszer nem így lesz!:)

#606383 matgab Előzmény: #605851

na gyerekek, olvasom az nso-n a közelgő magyar román meccsel kapcsolatos nyilatkozatokat, ami alapján azt kell, hogy mondjam, hogy kb. 95%, hogy kikapunk itthon.

A játékosok sablonokat pufogtatnak, de látszik, hogy igazából a rákba kívánják ezt a meccset, Egervári sem meri még kijelenteni sem, hogy eélyünk van a győzelemre, vagy hasonló...

Felvázolom előre a meccs képét:

Jellegtelen unalmas kezdés, hangulattalan néma stadionban.

A románok egy-kétszer keményen odalépnek a magyaroknak, mire azoknak végleg elmegy a kedvük, amúgy sincsenek játékban...

Aztán a románok (hacsak nem találnak már az első 3 támadásukból gólt egyből) előbb utóbb egy viszonylag kidolgozatlan helyzetből megszerzik a vezetést a félidő vége előtt. Egervári úgy nyilatkozik, hogy elkerülhető gól lett volna.

A 2. félidőre -mivel az öltözőben kap egy kis letolást a csapat- lelkesebben jönnek ki a fiúk, meglesz a 2. vagy 3. helyzetünk (helyzetecskénk) is a meccsen.

A románok eszmélnek, hogy a meccsnek még nincs vége és annyit tesznek , hogy tördelik a játékot és nagy küzdelem fog kialakulni a középpályán (taktikai küzdelem- legalábbis ezt fogja mondani a riporter az esemény nélküli időre).

A végén, mire a magyarok elfáradnak, ha a románok biztosítani akarják, akkor rúgnak még egy gólt valami kapitális védelmi hibából (nem Bogdán fog hibázni).

Ez a várt verzió számomra, ha tudnánk valami gólt találni akkor talán 1-2 vagy 1-3, ha nem , akkor 0-1, de inkább 0-2.

Meeeeeeeeeessi! Remélem …

#605545 Nyeretlen_Keteves

Meeeeeeeeeessi! Remélem a "biciklis futár" nézi most a meccset, oszt tudatosul benne, hogy legközelebb is csak statiszta lesz az aranylabda átadáson (ha egyáltalán elmegy)

#605498 Kiss Zoltán Előzmény: #605081

Manchester szurkolóknak,nincs mitől félniük!Real Madrid,hát őket sem bántanám,max olyan szokott

lenni,mint 2011 novemberében,amikor a BARCA 5-0-val küldte őket haza!Bementem abba az osztályba amelyikbe a legtöbb real szurkoló volt,és a pulcsimat teátrálisan levéve,alatta megpillanthatták a Barcelona mezét!Most viszont az ő nevetgélésüket kellett a folyóson egy héten át hallgatnom!Végül is így a jó, játék az egész,SPORT és ez a lényeg!!!:)

#605081 banyaiz Előzmény: #605061

Ajaj veszélyes Barca szurkolókkal barátkozni ezek szerint. :)

Heves érzelmeket tud kiváltani a foci, de ennyire?

Amúgy én MU szurker vagyok, de CR7-et is megbecsülöm.

#604855 Kiss Zoltán Előzmény: #604848

Talán még kedvelném is CR7-et,ha nem a real margitban játszana és nem lenne egy káros szenvedélye az ezüstlabda gyűjtés!:)

#604848 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604843

:-)) Jajjj de jól beszélsz! Minden szavad arany(labdát)at ér!!! :-) Egyébként a messiásnak sem csak öröm és boldogság az élet, mert ugye lassan kénytelen lesz beruházni egy új vitrinre (a régi szűkösnek bizonyulhat). Én a helyébe egy fényképet is küldenék róla a CR7-nek, hátha átérzi a problémát, és anyagilag támogatja a projektet ...

#604843 Kiss Zoltán Előzmény: #604795

Kár vitatkozni ezen,hogy ki a jobb!Most,hogy a pápa és a messiás is Argentin!:)

Mi esélye van egy Madeira-szigeteki,"bicikli futárnak"!

#604819 banyaiz Előzmény: #604806

:D jaj .

Jaja te nem figyeled a telkot , csak 2 hét múlva vagy mikor egy bizonyos napon, . :) Ez még nagyon szolíd műsor apró halak mászkálnak csak az etetésen, majd ha a 10 feletti pontyok amurok megérkeznek.