Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#607428 Kissherceg Előzmény: #607427

világvége a színvonal. Király Gabinak semmi keresnivalója nincs itt, a fiatal gyerek helyett meg egy ütköző embert hoztam volna be... na mindegy a Vidi szent

#607416 Razamanaz Előzmény: #607414

van még kemény 45 perc.Néha elég nagy a rúgkapa,ilyenkor levegő is elfogy.nem az én idegeimnek való már ez.Reméljük az erő / a faktor / kitart.

#607414 matgab Előzmény: #607407

látszik a román arcokon, hogy nme értik egyszerűen , hogy mi az a titkos erő, ami eltéríti a labdáikat a kapu elől. még az üres kapu előtt is megbotlik a csávó...

Persze azért elég komoly összeggel támogatom a magyar csapatot...

#607404 matgab Előzmény: #607388

bedobtam a matgab faktort egy román Draw no bet-re. Innentől fogva sanszuk nincs a románoknak...

#606577 Kiss Zoltán Előzmény: #606452

Ráadásul,azt szoktam mondani:"addig szeretnék élni amig a magyar válogatott ki nem jut

egy vb-re,vagy eb-re"ez a hosszú élet titka,nem ám a retek evés!:)

#606452 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #606440

Én sem tudom miért vannak ilyen érzéseid! :-) Ha belegondolok, hogy már felnőtt egy nemzedék, amelyik nem láthatta a válogatottat egyetlen VB-n, EB-n sem, hát......

Mondjuk az utolsó (számunkra) 1986-os VB sem volt valami szép ugye.

#606440 Kiss Zoltán Előzmény: #606383

Nem tudom miért,de most van egy olyan érzésem,hogy nyerünk 2-1-re!Amit leírtál,az viszont egy tökéletes elemzése az elmúlt évek várva várt mérközéseinek,de talán most az egyszer nem így lesz!:)