Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ciprusi dráma alakulása

Re: nincs cím

#606911 Előzmény: #606909

B@sszus, tudnak élni arrafelé az emberek :)

Ezt meg kellene tanulnunk, hogy még egy ilyen szituációban is inkább buliznak és éltetik az állam vezetőit, minthogy gyalázkodnának és szidnák mindenfelé az országukat.

#606904 lagwagoner Előzmény: #606902

Ebből is látszik melyik politikai platformnak ki a választóbázisa....

...nem azok akik valorizálnak :-)

#606902 Előzmény: #606891

Vagyis addig volt valós hiperinfláció, csak éppen azt nem mutatták ki, mert olcsóbb volt cigarettázni és alkoholt inni.

#606899 Előzmény: #606895

Elveszítettem a fonalat.

Tehát lakosságról volt eddig szó, erre beírtam, hogy vannak olyan bankszámlák, ahol az általad említett költségek nincsenek. Adtam konkrét linket az egyikhez. Akkor most miért állítod, hogy van?

CÉG esetében mindig mások voltak a feltételek, mint a lakosságnál, nem értem, hogy hogyan jönnek ide, egyebekben súgok, a K&H-nál van olyan céges csomag, amiben NINCSENEK az adott díjak, amiket felsoroltál.

Bankolni pedig tetszőleges bankban lehet, akár azt is megteheted, hogy egy banknál tartod a részvényalapokat, egy másinál meg vezeted a folyószámládat. Azért ez már nem olyan bonyolult, kb 1-2 óra alatt lezárod a számlád és megnyitod máshol.

JA, hogy esetleg nem éri meg, mert nincs akkora különbség az összköltségben? Akkor meg miről is beszélünk, ha pár órát nem ér meg az ügyintézés? :)

#606898 lagwagoner Előzmény: #606897

No, de vége már a libsi-bolsi világnak, amikor ezek a szavak természetesek voltak, csak szólok ;-) Nehogy atrocitás érjen, hogy anarchokommunista vagy :-D

#606897 Előzmény: #606894

Netes szleng, hozzászoktam még onnan, amikor még természetesek voltak ezek a kifejezések :)

#606895 Margaretta Előzmény: #606846

Igen van

- szolgáltatáscsomag havi díj

- számlavezetési díj

- belföldi fizetés girón keresztül jutalék

- külföldi utalás jutalék

(ez mind évről-évre növekszik)

és tranzakciós adó.

Bankolni pedig kötelező, mert törvényileg kötelezve vagy a bankszámlanyitásra cég esetén.

A céges bankszámlát ide-oda vinni a bankok között picit bonyolult, különösen, ha külföldi részvényalapokkal vagy tele az adott banknál és azokat a bankszámlákat is meg kell tartanod a számlavezetési díjaival együtt.

#606894 lagwagoner Előzmény: #606887

akkor az apropó nem lenne magyarosabb. Tudom, hogy így trendibb, és én is használom pl. a FYI-t, de csak azért mert a főnökömtől is így kapom az emaileket :-)

Na de ez a forum maga a béke, és szabadságharc szigete :-)

#606891 lagwagoner Előzmény: #606877

"Vagyis baromi nagy defláció van éppen, csak éppen ezt az emberek azért nem veszik észre, mert belementek az ingatlanosdiba és most éppen abban ülnek, hogy az adósságuk megnőtt, az ingatlan értéke pedig csökkent, tehát loss-lossban vannak éppen, és ennek a loss-lossnak a fedezésére nem elég az a jövedelmük, ami korábban bőségesen elég lett volna."

Node a defláció is pont annak köszönhető hogy a jelzálogkölcsönösök miatt visszaesett az árfelhajtást generáló kereslet.

#606887 Előzmény: #606879

LB=Lehman Brothers, mivel már kiírtam a szövegben, csak rövidítettem.

BTW: By the way: apropó, egyébként.

#606885 Előzmény: #606874

A nulla egy pont olyan tökéletes szám, mint az 1 és legalább olyan különleges.

Egyebekben, ez nem hit kérdése, ott van a kondíciós lista. Az meg nem hazudhat ilyen kérdéskörben. Pénzfelvétel díjtalan, számlavezetés (bizonyos feltétel megléte esetén) díjtalan, átutalások díjtalanok. Ha nem teljesül a feltétel, akkor persze van havi díj, de az a havi díj (xmann kedvéért) nominálisan kevesebb, mint öt-tíz éve a számlavezetési díjak. De ha megfizeted, akkor is minden nulla forintba kerül neked.

Miért nem hiszel annak, ami tény?

#606884 lagwagoner Előzmény: #606867

"benzint vagy esetleg egy BMW-t akarsz venni, gondolom azoknak az ára is lement nálatok, és az infláció nem is létezik. Örvendetes. "

Igen. 15 éve egy új G Astra árából ma egy új BMW-t vehetsz, ha valorizálod mondjuk a DKJ hozamokkal, de akár az "inflációval" ;-)

#606883 Előzmény: #606873

Nem azt mondtam, hogy te érteni fogod, hanem azt, hogy tozsdenyul érti.

A miheztartás végett már írtam, hogy volt részem abban, amikor Elqro kormánya ki akart fosztani és minden létező állami intézmény, ebbe beleértve a bíróságot is hogy asszisztált ehhez. Csak nem tudták, hogy ez a mi családunkban nem szokás, és mi nem hagyjuk magunkat. És megvertem őket, mert rájöttem a módszertanra, hogy mivel lehet legyőzni őket. Nem kell politikai kapcsolat, egyszerűen csak el kell felejteni a jogaidat. Nem részletezem a szemléletmódot, azóta már mások is használták sikerrel, szóval nekem talán éppen ezért érzékeny pontom az, hogy az állam rá akarja a kezét tenni a tulajdonomra és ki akar fosztani.

Csak a miheztartás végett, hogy értsed, "mintegy véletlenül" pont akkora bűntetést szabtak volna ki rám teljesen alaptalanul, jogszerűtlenül, amennyi a tehermentes ingatlanaim értéke volt. Nyilván csak véletlen, de maradjunk abban, hogy én tudom, hogy mi volt az előző hatalmon lévők rendszere, egyebekben minden vagyonosodási vizsgálaton átesett tudja, hogy mi volt a módszerük, tehát én most pont tudom azt, hogy mekkora különbség az, amikor egy marxista párt még rendszerszintre is akarja emelni az ingatlanok elrablását, és az, amikor egy párt ennek ellene megy.

Nem sakkozom egyébként, így nincs vezérem, de nem lehet mindenki olyan alkalmazotti szinten megragadt, hogy csak valami felsőbb iránymutatásra várva éli az életét és el sem tudja képzelni azt, hogy valaki nem függ, mert nem akar függeni senkitől abban a tekintetben, hogy mit tesz, vagy mit tehet meg.

Egyebekben, csak a miheztartás végett, amikor bájgúnár és lúdmilla jött, hogy ingatlanadó, akkor én elkezdtem a felkészülést arra, hogy elhagyjam az országot, ha hatalmon maradnak, mert tudtam, hogy csak az első lépcső az a néphülyítő beetetés, hogy kvázi csak a harmadik ingatlantól, meg csak bizonyos értékhatár felett lesz ingatlanadó, hiszen már akkoriban arról értekezett a teljes marxista holdudvar, hogy legalább 400 milliárdra kell emelni az ebből származó adóbevételt, egyebebekben ugye úgy, hogy az még csak azt a költségvetési hiányt sem tömte volna be, amit még ők adtak át, és a 3% felett volt.

Vagyis én pontosan tudtam, hogy ez csak a kezdet lett volna, a kezdet arra, hogy a beharangozott díjak minimum tízszer nagyobb értékét vessék ki MINDENKIRE ÚGY, hogy azt természetesen SEMMIFÉLE adónemből ne lehessen jóváírni, abban az esetben ugyanis máshol keletkezett volna luk a költségvetésben.

Vagyis ők így képzelték el a költségvetés kiegyensúlyozását, amit egyebekben le is írtak.

Aki ezt nem érti, azzal én nem tudok mit kezdeni.

Re: ez a ciprus topik :o)

#606882 lagwagoner Előzmény: #606865

"Budapesti Corvinus Egyetem docense"

Hiába, no, amely intézmény aulájában a mai napig Marx szobor áll....:-D