A pókerben egy olyan mondás is van, hogy ha nem tudod 10 perc után, hogy ki a balek az asztalnál, akkor te vagy az!
Nem lett 300 a huf, ti meg egymásnak estek, meg szétoffoljátok a topicot. Nem a napokban kellett beleszerelmesedni a huf-ba, hanem decemberben és kivételesen sokan felhívták a figyelmet a nagyon jó kockázat-várható érték arányra. Lehetett is vele keresni szépen, megfogni a range 50-70%-át, több ritkán jön össze. Most fújjatok egyet, mindig jön új lehetőség.
Elnézést, de gondoltam leülök a gép elé és olvasok néhány értelmes hsz-t és talán értekezünk a kamatvágásról, meg hogy hogyan tovább, de megy a dobálózás, meg a kivagyiság. Pedig még AT-nak is volt pár olvasható gondolata, csak nem vettétek észre...
Kedves harcostárs, ha megengedsz egy észrevételt, szerintem hagyd abba, amit csinálsz, mert ezzel a hozzáállással több lesz a bukó, mint a nyerő. Már ha a nyerő miatt csinálnád...
Mégeccer elnézést, de egy kicsit mindenki gondolja már meg jobban, ha leír valamit. Én általában szoktam, most elgurult...