Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza

A huf az egy jó pénz..attól jó,értékes és olcsó szolgáltatások és olcsó munkaerők vannak mögötte.. teljesen európai ország vagyunk jelentős infrastruktúrával magas szabadságfokkal..erős jogállamisággal..kultúrával, oktatással..Eu tagország vagyunk..nem véletlenül jön ide a rengeteg fiatal..angolok franciák israeliek hollandok.. sok a német is..

Budapest központú az ország..de itt él a magyar lakosság negyede..és kb 3,5 millió ember lézeng benne..a budapesti lakosság 4,4%-a külföldi!....

Erős a passzív export..mert 280-290nél jelentős bevásárlótúrizmus alakul ki.. már ezek is stabilizálják a forintot...

Van olyan ország ahol többet ér egy eu polgár pénze.. de ezek a helyek macerásak..nem európa..messze vannak vízumok kellenek..stb. ( a közelben én csak egyiptomot tudom..Thaiföld az a legjobb amit ismerek ár érték arányban..)

Manapság a pénzpiaci mozgások nagy része csupán spekuláció..eszük ágában sincs a kereskedett részvényt/devizát birtokolni..sem akkor sem később..sem egy meglévő ügyletet lefedezni..minden termék a piacokon..percemberek kereskednek..a nap végén a többség zárja a pozit.. korábban is írtam sokan már magával a részvény fogalmával sincsenek tisztában..sztem ez a legnagyobb gond a világban.. a gazdaság működéséhez szükséges alapelemek értelme vész el..és a 100 vagy ezerszeres tőkeáttétek aránytalanságokat..hamis piaci reakciókat eseményeket szimulálnak, generálnak.