2 év? ))) orákulum vagy?
Nem mondom,hogy láttuk az alját,de ez a 380-480 sáv meg lesz járatva a köv. 2 évben.....
http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_magunk_csinaljuk_meg_az_e-utdij_rendszert.178696.html
Azért valami alvállalkozót csak felkérnek....simicska ezt is lenyúlja....legközelebbi hír az lesz, hogy ov sikeres agyműtétet hajtott végre, mert a hálátlan, nyugatra elvándorló orvosokra sincs már szükség....
gazdag emberek biztosan :)
Itt mindenki csak az osztalékról beszél,és max áprilisig spekulál,szvsz pedig itt már hosszabb távon is érdemes befektetni.
4-5 éves távon szerintem többet fog hozni,mintegy Prémium MAK(osztalékkal együtt pedig biztosan)
ezer bocsánat, hogy valamelyik tényszerű vagy tényszerűnek tűnő válaszodra nem reagáltam, szíves elnézésedet kérem, de enélkül is egészen jól tudtam aludni.
Ebben a topikban végigpörgettem 3 oldalt de nem láttam, hogy írtál volna nekem. Másik topikban biztos, de tudod én nem érek rá itt bóklászni egész nap, valakinek elő kell teremteni azokat az adókat, amiket utána ki lehet fizetni a 0-24-ben fórumozóknak segély címén...
Jó éjt!
eladtam a harmadik harmadot is (látom nem írtam be) 408on.. már nincs mtelem..
Várok egy visszapattintást..
1 amikor megszellőztetik osztalék kevesebb lehet
2. amikor megszellőztetik tán még is lesz 4. szolgáltató
Igen, és csak azért itt, mert itt jelent meg a címzett.
ott a politika topik, szorítkozzunk oda
miért is?? elég sokan politizálnak tudtommal...
Ibiza Euroma-re célzott, nemértem pedig, ha jól sejtem matgab-nak üzent. Jó ez a fórum :-)
Az ember megtalált, válaszoltam neki, komolyan , lelkiismeretesen,aztán eltünt szó nélkül. Hiszti? Mit írtam le 5 x ? Jellemetek van, amikor vagdalkoztok?
Ki a tököm hisztizett? Hogy jössz ahhoz , hogy szórakozz velem?
:) rendes magyar ember két esetben üvöltözik anyázik..ha kártyázik vagy politizál. Nekem az a döbbenet emberek 1200szor leírják ugyan azt..naponta akár 70szer..
kezdem nagyon unni ezt a minden topikban hisztizünk a politika miatt. Aki nem hagyja abba tiltom