Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: zsiró hülyeségei

#590528 Euroman Előzmény: #590512

sokan így látják....nem tudnak mindenkit palira venni az ócska dumájukkal..

Re: nincs cím

#590477 banyaiz Előzmény: #590443

kb 1 hónap még a javaslatig február közepe , vége. Ha 50 Ft-ot javasolnak akkor komoly erők kellenek , hogy ne nézegesse meg az 500-at májusra vsz. Az még FaxT-nek is emberes feladat lenne, persze ő képes lehet rá. :)

35 az övön aluli lenne.

#590443 macika Előzmény: #590440

nincs miről csevegni

várjuk a főnökség oszti javaslatát majd

addig mire essen?

35 és 50 közé tippelik ))))

#590388 Euroman Előzmény: #590366

1-2 dolgot beejtenek látszólag, hogy ők fair játékosok...1000 másikat meg elcsalnak, lenyúlnak....tudok olyan állami céget mondani, ami az elmúlt 3 évben legalább 5-féle új szolgáltatást akart beindítani, egyik sem sikerült, mindegyiken milliárdokat bukott...utána pedig az alulfizetett dolgozóit rúgta ki...

#590366 Előzmény: #590357

Nem pontosan értem a problémát, hogy miért rosszabb mondjuk a Közgép, mint a Vegyépszer (mi is a különbség valójában?), de bármelyik jobb, mint amikor a Strabag vitt mindent.

Egyébként, nem teljesen értem a felvetést: HA megcsinálta volna a Getronics 2/3 árban a T Systemshez képest, akkor mit számít az, hogy ebből még mennyit profitál a Fidesz, vagy egy-sok Fidesz közeli személy?

Az látszik, hogy a Getronics erősen túlvállalta magát, vagy alulbecsülte a feladatot, esetleg egy pillanatra sem gondolta komolyan, hogy nyerhetnek és csak azért kellett a pályázat, hogy később referenciának feltűntethessék, hogy indultak ezen is.

Node innentől nyilván nem indulhat egy további pályázaton, tehát nem egészen értem, hogy a felvetésed mire vonatkozik.

Egyébként, nem egészen értem a negatív hullámokat, Áderrel szerintem mindenkit megleptek Köztársasági Elnökként, mert kifogástalanul látja el a feladatát, a 4. mobilszolgálatót is lefújták, és még számos ilyet fel lehetne sorolni. Ami nem megy, azt nem erőltetik én ezt pont így látom.

#590357 Euroman Előzmény: #590351

megeszem a kalapom, ha így lesz....mutyi nélkül nincs fityesz...valahogy a közgépnek kell nyerni, aztán majd alvállalkozóval megcsináltatja...mnb elnök is simicska lesz...az is még belefér...

#590351 Előzmény: #590285

Gyorsított meghívott közbeszerzés az első négy helyezettnek, Getronics kizárva, egy hónap alatt lehet szerződni.

#589752 macika Előzmény: #589750

akár 415 zárásra

hatis hét van ... abban érdekelt sok telós hatis

telekom hati állományt szokta valaki követni egyáltalán?

+ hétfő usa szünnap, vagyis hétfőn nulla forgalom lesz idehaza is

kedden reméljük usa szépen emelkedni fog még