sokan így látják....nem tudnak mindenkit palira venni az ócska dumájukkal..
sokan így látják....nem tudnak mindenkit palira venni az ócska dumájukkal..
kb 1 hónap még a javaslatig február közepe , vége. Ha 50 Ft-ot javasolnak akkor komoly erők kellenek , hogy ne nézegesse meg az 500-at májusra vsz. Az még FaxT-nek is emberes feladat lenne, persze ő képes lehet rá. :)
35 az övön aluli lenne.
azért kezdesz beteges lenni... :)
nincs miről csevegni
várjuk a főnökség oszti javaslatát majd
addig mire essen?
35 és 50 közé tippelik ))))
de nagy csend volt itt egész nap, záróra azért megjött a hang....)))
1-2 dolgot beejtenek látszólag, hogy ők fair játékosok...1000 másikat meg elcsalnak, lenyúlnak....tudok olyan állami céget mondani, ami az elmúlt 3 évben legalább 5-féle új szolgáltatást akart beindítani, egyik sem sikerült, mindegyiken milliárdokat bukott...utána pedig az alulfizetett dolgozóit rúgta ki...
Nem pontosan értem a problémát, hogy miért rosszabb mondjuk a Közgép, mint a Vegyépszer (mi is a különbség valójában?), de bármelyik jobb, mint amikor a Strabag vitt mindent.
Egyébként, nem teljesen értem a felvetést: HA megcsinálta volna a Getronics 2/3 árban a T Systemshez képest, akkor mit számít az, hogy ebből még mennyit profitál a Fidesz, vagy egy-sok Fidesz közeli személy?
Az látszik, hogy a Getronics erősen túlvállalta magát, vagy alulbecsülte a feladatot, esetleg egy pillanatra sem gondolta komolyan, hogy nyerhetnek és csak azért kellett a pályázat, hogy később referenciának feltűntethessék, hogy indultak ezen is.
Node innentől nyilván nem indulhat egy további pályázaton, tehát nem egészen értem, hogy a felvetésed mire vonatkozik.
Egyébként, nem egészen értem a negatív hullámokat, Áderrel szerintem mindenkit megleptek Köztársasági Elnökként, mert kifogástalanul látja el a feladatát, a 4. mobilszolgálatót is lefújták, és még számos ilyet fel lehetne sorolni. Ami nem megy, azt nem erőltetik én ezt pont így látom.
megeszem a kalapom, ha így lesz....mutyi nélkül nincs fityesz...valahogy a közgépnek kell nyerni, aztán majd alvállalkozóval megcsináltatja...mnb elnök is simicska lesz...az is még belefér...
Gyorsított meghívott közbeszerzés az első négy helyezettnek, Getronics kizárva, egy hónap alatt lehet szerződni.
akár 415 zárásra
hatis hét van ... abban érdekelt sok telós hatis
telekom hati állományt szokta valaki követni egyáltalán?
+ hétfő usa szünnap, vagyis hétfőn nulla forgalom lesz idehaza is
kedden reméljük usa szépen emelkedni fog még
fordíts meg....esélyesebb, szerintem