Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: zsiró hülyeségei

Előzmény: #590357

Nem pontosan értem a problémát, hogy miért rosszabb mondjuk a Közgép, mint a Vegyépszer (mi is a különbség valójában?), de bármelyik jobb, mint amikor a Strabag vitt mindent.

Egyébként, nem teljesen értem a felvetést: HA megcsinálta volna a Getronics 2/3 árban a T Systemshez képest, akkor mit számít az, hogy ebből még mennyit profitál a Fidesz, vagy egy-sok Fidesz közeli személy?

Az látszik, hogy a Getronics erősen túlvállalta magát, vagy alulbecsülte a feladatot, esetleg egy pillanatra sem gondolta komolyan, hogy nyerhetnek és csak azért kellett a pályázat, hogy később referenciának feltűntethessék, hogy indultak ezen is.

Node innentől nyilván nem indulhat egy további pályázaton, tehát nem egészen értem, hogy a felvetésed mire vonatkozik.

Egyébként, nem egészen értem a negatív hullámokat, Áderrel szerintem mindenkit megleptek Köztársasági Elnökként, mert kifogástalanul látja el a feladatát, a 4. mobilszolgálatót is lefújták, és még számos ilyet fel lehetne sorolni. Ami nem megy, azt nem erőltetik én ezt pont így látom.