Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#584418 JP Előzmény: #584344

Hogy jöttél rá? Biztos?

Én azt hittem, hogy vérnyomásmérő grafikon, phyl részesedésszerzéstől mostanig :-)

Boldog karácsonyt, Buxinknak is!

(nélküle már nem a régi a fórumozás is)

#584344 Sly-- Előzmény: #584320

Ahogy elnézem, ez nem phylaxia chart.:-)

De megtaláltam honnét való, a kép címe:" Egy szamár árának változása egyiptomi drachmában a római megszállás alatt lévő egyiptomi területeken."

Hát aki phylaxiát vásárolt bármikor is, az jó nagy szamár volt, az biztos.:-))

Neked is Boldog Karácsonyt és sok osztalékot az új évben Buxim!

http://radio.korrektura…

#584146 Zotya32

http://radio.korrektura.hu/kategoria-gyoztesek/

INFORMÁCIÓS HÍRMAGAZIN KATEGÓRIA

1.helyezett

MTVA és Magyar Rádió / Kossuth Rádió

180 perc(2012.09.06)

Tóth Tamás Antal szerkesztő

Csűrös Csilla műsorvezető

2.helyezett

Rádió Dabas

Térségi Napló

Ordasi Brigitta szerkesztő

3.helyezett

Gazdasági Rádió

Reggeli Monitor

Borbély Péter

Cserkő Rita

Ivády Zsuzsa

Nagy Károly

Katanich Dolores

Komáromi Balázs

Sánta Andrea

Suba Krisztina

Zsíros Csaba

#584104 Zotya32 Előzmény: #584019

358. § (1)828 A nyilvánosan forgalomba hozott értékpapír kibocsátó, kockázati tőkealap-kezelő, tőzsde, elszámolóházi tevékenységet végző szervezet, illetve központi értéktár által - a Gt.-nek a könyvvizsgálóra vonatkozóan meghatározott feltételein túlmenően - könyvvizsgálói feladatok ellátására csak olyan, érvényes könyvvizsgálói engedéllyel rendelkező könyvvizsgáló (könyvvizsgáló cég) részére adható megbízás, amely rendelkezik pénzügyi intézményi vagy befektetési vállalkozási minősítéssel.

A PHYLAXIA 1912. Holding…

#584019 Sly--

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Cg.: 01-10-042533., a továbbiakban: Holding) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy a Holding könyvvizsgálati tevékenységét ellátó GPS KONTO Könyvvizsgáló és Számviteli Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg.: 13-09-117734., személyében eljáró könyvvizsgáló: Polyák Zsuzsanna) a Tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 358.§ (1) bekezdésében foglalt akadály miatt a könyvvizsgálói megbízatásáról lemondott.

Az Igazgatótanács soron következő ülésén intézkedik a Közgyűlés összehívása iránt, és javasolja új könyvvizsgáló megválasztását. A könyvvizsgáló megválasztásáig az Igazgatótanács megbízta az ALPINE Gazdasági Tanácsadó és Könyvvizsgáló Korlátolt Felelősségű Társaságot (Cg.01-09-068660.; személyesen eljáró könyvvizsgáló: Forgács Gabriella) a könyvvizsgálati feladatok ellátásával. A könyvvizsgáló a megbízást elfogadta.

Re: Microsoft:)

#583321 Sly-- Előzmény: #583314

Lehetséges, hogy majd annak is ez lesz a neve, szerintem ez a phyola eddig se csinált semmit.

#583312 Sly-- Előzmény: #583308

Nem, de lennének tippjeim: rabló holding, naplopó holding, mese holding ilyesmik...

#583289 Zotya32 Előzmény: #583282

szépen kitervelt "privatizáció" volt ez TP és MA részéről... lehet nem ennek indult, de a keg-es beültetés után ez lehetett a jóvátétel... sikerült...