Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: törölve

#576928 Előzmény: #576691

"de mintha, valaki kimoderálta volna. :-P Létezik?"

Bár nem vagyok abban biztos, hogy én moderáltam, de ez a kérdés mivel állandóan felmerül, ezért feltennék egy kérdést:

Ki emlékszik olyanra, hogy én hisztériát csináltam abból, ha kimoderáltak valahonnan, vagy Brüsszelig elmenő jogi hisztériával fenyegetőztem volna ilyen miatt?

Mert akkor lehetne engem a moderálás miatt kövezni, ha én ekézném azokat, akik engem moderálnak. MERT ez a párhuzam, csak hogy érthető legyen végre mindenki számára.

Én akkor lennék elvtelen, ha elvitatnám másoktól a jogszerűen birtokolt moderálás jogát, mig ezzel élnék. Én úgy vélem, azok az elvtelenek, akik arra hivatkoznak, hogy ha engem nem moderálnak, akkor én se éljek ezzel.

Én meg úgy vélem, aki nem bírja elviselni jellemem, módszerem, annak sokkal egyszerűbb, ha nem ír oda abban a hangnemben, ahol én moderálok, ami nekem nem tetszik.

Igen, még egyszer leírom:

Olyan hangnemben AMI NEKEM NEM TETSZIK. Mert itt én moderálok.

És ha már akartok valamit hallani, akkor nekem is az a véleményem, hogy jópár hozzászólásomat máshol ki kellett volna moderálni, mert leginkább indulatból születtek, és én csodálkoztam a legjobban, hogy ezt nem tették meg. De ettől még nem fogom a moderátort szidalmazni, hogy miért így csinálja, amit csinál, illetve nem vitatom el a jogát, hogy tetszőlegesen moderálja a topicát.

Tudjátok milyen az, amikor valaki CSAKAZÉRTIS oda ír és abban a hangnemben, amiről tudja, hogy az első szónál moderálom? Mint az ősi vicc a medvével és a vadásszal:

Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz*psz.

A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz*psz.

Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:

- Vadász, vadász te sz*pni jársz ide...

#576923 Margaretta Előzmény: #576919

Furcsának tartom én is, hogy az írásaid nehezen érthetők.

Mit lehet pl. azon nemérteni, amit nemrégiben írtál:"...a sértődés és düh akkor jön az embereknél, amikor elfogynak az érvek ...sarokba szorultak." :)

Vagy csak azok nem fogják az üzenetet, akiknek szól . ?

törölve

#576919 Ibiza Előzmény: #576897

nem érted mert egyrészt nem emléxel mit írtál korábban, másrészt egy maki össze-vissza törölget csakhogy jobb szinben tünjön fel..

Re: szerelmi és karriertanácsadás

#576913 Előzmény: #576805

Utoljára azt írtad, hogy beláthatatlan ideig nem fogsz ráérni, mert cégügyeid lesznek :)

#576912 Előzmény: #576756

"amúgy - előre elnézést kérek at-től :o) - de abban nagyon hasonlítotok, hogy te is azt hiszed magadról mindent te tudsz a legjobban."

No, ez egy tévedés, erre muszáj röviden reagálnom. Én egyáltalán nem hiszem, hogy én tudok mindent a legjobban, én azt hiszem, hogy van saját véleményem. Ez pedig önmagában szokatlan manapság, amikor az a jellemző, hogy mindenki valaki más véleményét mondja fel, szinte birka módra, beáll valaki mögé és azt bééégeti végtelenül hosszan végig, amit ott hallott.

Innentől alakult az ki, hogy csak az lehet vélemény, AMIT VALAMI NAGY EMBER (elfogadott majon) már mondott valahol, valamikor és ellenőrizhető. Ami nem így van, ami önálló, az csak egy elmebeteg, tanulatlan okoskodó vélemény lehet, pláne akkor, ha ezt a véleményt képes szívből-lélekből átélve előadni. Ezt az emberek döntő többsége - akiből az érzelmek már valójában teljesen kipusztultak - egyszerűen nem érti, nem fogja fel, mert azt hiszi, hogy én egyszerűen azért vagyok ilyen, mert sértődékeny, hisztis vagyok, aki nem bírja elfogadni, hogy nincs igaza mert a "NAGY EMBEREK" mást mondtak és én csak "kis hülye" lehetek.

Pedig valójában az a niemand, aki csak így tud érvelni.

Egyebekben megemlítek egy érdekességet, amire tulajdonképpen most jöttem rá: Valójában nálam szoktak azzal a felvetéssel élni időnként, hogy "biztos nő vagyok", mert csak az lehet érzelmes - ugyanakkor tessék csak errefelé megnézni, hogy alig van nő, aki nőként viselkedik, és igazából abból derül ki, hogy valaki az, amikor elárulja.

Nyilván sokan vannak persze, akik az ilyen nőket szeretik (vicces, hogy ezzel kapcsolatban pont volt egy hozzászólásom a napokban), de engem kirázna a hideg, ha egy "férfi mentalitású" nővel lennék együtt. Akkor már inkább hisztizzen, legyen kiszámíthatatlan,

LEGYEN NŐBŐL... :)

#576900 rbbj11 Előzmény: #576875

sztem volt.

Mások épp azt mondják, részben azért távozott, mert MÁR nem volt...

Sztem épp ellenkezőleg.

Re: nincs cím

#576897 Dr. ursi Előzmény: #576814

na jó.

ibiza, te is azok közé tartozol, akik írásait elég nehezen értem.

feladom.

hogy értelmezzem.

#576896 Dr. ursi Előzmény: #576863

hááát :o) átfutottam a szememmel amit írtál :o)

csak egyre reagálok: egyáltalán nem volt szándékomban kiállni at mellett, neked mégis ez jött le.

sztem csak a saját véleményemet közöltem.

ha ezt te kiállásnak vetted, ám legyen.

mindenesetre ez kb. mutatja h a többi dologban is valami hasonló lehet a Valóság és a Vélelem.

erre szerettem volna utalni mások esetében is.

van akinek ez lejött.

de bevallom engem annyira nem hoz lázba a pszichó, örülök h kettessel átcsúsztam :o)))

#576875 Ricsi Előzmény: #576869

Volt nála annyi, hogy érdemes legyen? Mert volt temetése is, azért kellett szervezni ezt+azt, hamis halotti anyakönyvi, stb, stb. Van pénz, amiért megéri, de kérdés, nála volt-e annyi?

#576874 Ricsi Előzmény: #576863

Tudod, ilyen a fórumok világa, Én is csak neked írtam meg, miért a volt motorom az avatarom. Eszembe nem jutott, hogy valaki, aki nem is tudja, miért van ott, ebből konzekvenciákat szűr le. Pontosabban eszembe sem jutott, hogy valaki mindenből konzekvenciákat akar leszűrni.

De ez engem nem zavar, és ha te nem hozod szóba, le sem írom, miért van ott az a kép. Mert nem nagyon érdekel, ismeretlenek mit gondolnak itt rólam.

#576869 rbbj11 Előzmény: #576865

a jó dlph....mai napig nem vagyok benne biztos, hogy nem vmi távoli szigeten éli világát...

#576865 phiona Előzmény: #576786

Nemtom olvastad-e a Pf-et anno, kb 5 éve volt erről vita h mi fér 1 tőkepiaci (tőzsdei) fórumba és szegény DLPH-val voltak összecsapásaim rendesen :-) merth szte csak a szakma. Persze ha ő szabadult el úm offtopikban (csajról le a bodyt medencében, kiütött pár biztosítékot :-)) az belefért, 1 kósza céges riportnovella már nem… Igaza is volt (sterilen) meg nem is (gyakorlatban), merth az ember ember… és miért ne vezethetne le azon a fórumon amire amúgy is ír, miért ne beszélgethetne másról is az így megismert emberekkel kölcsönös igények mellett, a megfelelő topikokban.

Itt ez (is) a jó :-) van sok szakmaiatlan de beszélgetős és kedves topik, közösséget erősítő. Szárazon is mehetne biztos, de így emberibb :-)

törölve

#576863 phiona Előzmény: #576756

Te Baba én nem rendelek itt :-) a véleményemet írom le ugyanúgy mint te v mások, van h kérésre van többször h csak magamtól. A megnyílóssal a módszerre próbáltam utalni, a másokról másoktól szerzett infók felhasználására az élet széles sprektumán, a fórumon és azon is túl... Magánügyed h szted úgy ált mindenki hülye (ügyféltől rokonig) néhány üdítő kivételt leszámítva, de nem érzed annak súlyát h aktuális példával leadócsaló mutyivállalkozózól vkit, akit nem ismersz és fogalmad sem lehet róla – csak azt nézed h AT mellett most jól kiálltál és kész is van :-)

Néézd, az emberek pszichéje 1 érdekes jószág, a neten nicken is nagyon megbántható sőt talán még szublimáltabban mint a „való életben” ahol inkább lehet a külsőségekkel terelni, betanult hárításokhoz nyúlni. Ahol sokat udvariaskodsz színlelsz, a neten álruhában és szabadon viszont soxor őszintébb és nyíltabb vagy – ezért sebezhetőbb. Belegondolsz abba h bántasz? azzal pl h neked az jön le másról h 1 szarkupac és ezt kedélyesen az arcába vágod? és úgy h messze tévedhetsz is (szoktál rendesen) de raktál 1 skarlátbélyeget? mint a kabátlopós ügy, tudod… Áhh… hárítod majd magadban és azt mondod erre h felnagyítom, bár nem lehet eléggé de valóban direkt húzom ki az ingát h megértsd.

A kölyökkutyás lelkes sztahanovista csaholásod aranyos, Mato és AT a topon, jól van kellenek ilyenek is a fekete-fehér világodban, rajongd őket. Rengeteg benned a jó – de… és itt jön az amit nem írok le nyilvánosan. Sokan sosem nőnek fel… ezért is bántanak ovis szinten. Az egyik h el kell nézni… a másik h nekik is szembe kéne nézni :-) a maguk érdekében is.

H lepasizol: tedd,ez már 5 éve is annulálós játékod volt de akkor se jött be, lejön ez, meg miért is hazudnék? :-) Szal ki kell h ábrándítsalak, nem álmodom pasiként éjszakánként rólad :-) És biztos ez is vicc volt, meg minden vicc, eleve vicc h élünk :-)

Sokat hezitálok, nem azzal élek h a zsebemben lenne a bölcsek köve szal ebben tévedsz. De vannak részletek amikben kiérlelt meggyőződésem van és amikhez ragaszkodom, és a kimondásban is kell a keménység, igen. Amúgy semmi újat semmi leleplezőt nem mondtam, amit írtok ti írjátok és a bizonyítványt is mindenki maga állítja ki magáról. És a figyelemfelhívás is csak annak hasznos aki tanulni akar, fejlődni akar és nem utasít el zsigerből…

#576814 Ibiza Előzmény: #576802

nem szokásom megsértődni...reagáltam arra amit beírtál..

a sértődés és düh akkor jön az embereknél amikor elfogynak az érvek....sarokba szorultak..

a cégnek ahol dolgozom makulátlannak kell lenni..mert költségvetési szerveknek is sokat dolgozunk..a konkurencia is beszólhat a szerveknek..ahogy volt már rá párszor példa..ekkora zsugát senkinek nem adunk..

#576805 rbbj11 Előzmény: #576796

jut eszembe, AT-vel megbeszéltünk egy hármas találkozót, amire azóta sem kerítettünk sort. Idén megejtjük?

#576802 Dr. ursi Előzmény: #576779

gondoltam hogy megsértődsz majd.

s nem érted meg, hogy ez az a kép, ami a fórumos ibizá - értsd ahogy fórumozol, ahogy írsz, a stílusod, amit itt legalábbis alkalmazol - ról lejön nekem.

természetesen ebben én is benne vagyok.

vagyis nekem ez a képzet jön le rólad innen.

ezt érthetőbben szerintem nem lehet megfogalmazni.

mégis félreérted.

nagyon nagy valószínűséggel másoknak meg más jön le holott adott esetben mindannyian uyganazt a hsz-t olvassuk.

nyilván ez nemcsak rád, hanem rám, s mindannyiunkra igaz, akik fórumozunk.

a többiek nem mind ugyanúgy, nem egyformán látnak minket, nem egyforma képzet jön le rólunk.

de engem ez nem zavar, ahogy sztem téged sem.

gondoljanak rólunk amit akarnak.

ezzel a többség így van.

szvsz.

-

at nem a szerelmem.

szívesen megismerkedtem volna vele személyesen is, mert érdekes embernek tartom.

tudod rengeteg mindenben egyezünk vele, s nekem ez fontos, akár baráti kapcsolatról van szó, akár extrákról :o) ezért mint pasi is érdekelt.

de foglalt.

s innentől fogva tabu.

mint pasi.

de mint ember továbbra is csodálom és tisztelem.

-

én nem ismerkedni "járok" ide, de ha érdekes emberre találok, s ez lehet nő v. férfi, akkor szívesen megismerkedem vele.

pl. legjobb barátnémat is innen ismertem meg, pontosabban egy másik tőzsdefórumról.

hiszen egy fórum erre is való: kapcsolatok teremtésére, építésére.

úgy csináltok mintha páran nem járnának itten össze rendszeresen találkozókra ... engem meg leszóltok és , jesszusom, minek álltam szóba veletek - mondom most magamnak :o) hiszen 100 írásomból jó ha 1 átmegy abban a formában, ahogy én azt valójában gondoltam.

lehet h a kommunikációmmal van baj.

ezt nem vitatom.

de érdekes h at mindig megérti mit akartam kifejezni.

s ez tetszik.

ez jó.

örülök neki.

miért kell mindenbe a nemiséget belekeverni.

én inkább fiúkkal :o) barátkoztam kisebb koromban is :o)

-

jó éjt mindenkinek ! és elnézést a sok offért :o)

#576796 lagwagoner Előzmény: #576793

Dupla LOL :-)

És az aszcendensemre már nem is vagy kíváncsi...se az avatarom mélyebb jelentéstartalmára... :-)

Olyan ridegen racionális vagy :-D Mit keresel itt...