törölve
phiona Előzmény: #576756Te Baba én nem rendelek itt :-) a véleményemet írom le ugyanúgy mint te v mások, van h kérésre van többször h csak magamtól. A megnyílóssal a módszerre próbáltam utalni, a másokról másoktól szerzett infók felhasználására az élet széles sprektumán, a fórumon és azon is túl... Magánügyed h szted úgy ált mindenki hülye (ügyféltől rokonig) néhány üdítő kivételt leszámítva, de nem érzed annak súlyát h aktuális példával leadócsaló mutyivállalkozózól vkit, akit nem ismersz és fogalmad sem lehet róla – csak azt nézed h AT mellett most jól kiálltál és kész is van :-)
Néézd, az emberek pszichéje 1 érdekes jószág, a neten nicken is nagyon megbántható sőt talán még szublimáltabban mint a „való életben” ahol inkább lehet a külsőségekkel terelni, betanult hárításokhoz nyúlni. Ahol sokat udvariaskodsz színlelsz, a neten álruhában és szabadon viszont soxor őszintébb és nyíltabb vagy – ezért sebezhetőbb. Belegondolsz abba h bántasz? azzal pl h neked az jön le másról h 1 szarkupac és ezt kedélyesen az arcába vágod? és úgy h messze tévedhetsz is (szoktál rendesen) de raktál 1 skarlátbélyeget? mint a kabátlopós ügy, tudod… Áhh… hárítod majd magadban és azt mondod erre h felnagyítom, bár nem lehet eléggé de valóban direkt húzom ki az ingát h megértsd.
A kölyökkutyás lelkes sztahanovista csaholásod aranyos, Mato és AT a topon, jól van kellenek ilyenek is a fekete-fehér világodban, rajongd őket. Rengeteg benned a jó – de… és itt jön az amit nem írok le nyilvánosan. Sokan sosem nőnek fel… ezért is bántanak ovis szinten. Az egyik h el kell nézni… a másik h nekik is szembe kéne nézni :-) a maguk érdekében is.
H lepasizol: tedd,ez már 5 éve is annulálós játékod volt de akkor se jött be, lejön ez, meg miért is hazudnék? :-) Szal ki kell h ábrándítsalak, nem álmodom pasiként éjszakánként rólad :-) És biztos ez is vicc volt, meg minden vicc, eleve vicc h élünk :-)
Sokat hezitálok, nem azzal élek h a zsebemben lenne a bölcsek köve szal ebben tévedsz. De vannak részletek amikben kiérlelt meggyőződésem van és amikhez ragaszkodom, és a kimondásban is kell a keménység, igen. Amúgy semmi újat semmi leleplezőt nem mondtam, amit írtok ti írjátok és a bizonyítványt is mindenki maga állítja ki magáról. És a figyelemfelhívás is csak annak hasznos aki tanulni akar, fejlődni akar és nem utasít el zsigerből…