Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #576779gondoltam hogy megsértődsz majd.
s nem érted meg, hogy ez az a kép, ami a fórumos ibizá - értsd ahogy fórumozol, ahogy írsz, a stílusod, amit itt legalábbis alkalmazol - ról lejön nekem.
természetesen ebben én is benne vagyok.
vagyis nekem ez a képzet jön le rólad innen.
ezt érthetőbben szerintem nem lehet megfogalmazni.
mégis félreérted.
nagyon nagy valószínűséggel másoknak meg más jön le holott adott esetben mindannyian uyganazt a hsz-t olvassuk.
nyilván ez nemcsak rád, hanem rám, s mindannyiunkra igaz, akik fórumozunk.
a többiek nem mind ugyanúgy, nem egyformán látnak minket, nem egyforma képzet jön le rólunk.
de engem ez nem zavar, ahogy sztem téged sem.
gondoljanak rólunk amit akarnak.
ezzel a többség így van.
szvsz.
-
at nem a szerelmem.
szívesen megismerkedtem volna vele személyesen is, mert érdekes embernek tartom.
tudod rengeteg mindenben egyezünk vele, s nekem ez fontos, akár baráti kapcsolatról van szó, akár extrákról :o) ezért mint pasi is érdekelt.
de foglalt.
s innentől fogva tabu.
mint pasi.
de mint ember továbbra is csodálom és tisztelem.
-
én nem ismerkedni "járok" ide, de ha érdekes emberre találok, s ez lehet nő v. férfi, akkor szívesen megismerkedem vele.
pl. legjobb barátnémat is innen ismertem meg, pontosabban egy másik tőzsdefórumról.
hiszen egy fórum erre is való: kapcsolatok teremtésére, építésére.
úgy csináltok mintha páran nem járnának itten össze rendszeresen találkozókra ... engem meg leszóltok és , jesszusom, minek álltam szóba veletek - mondom most magamnak :o) hiszen 100 írásomból jó ha 1 átmegy abban a formában, ahogy én azt valójában gondoltam.
lehet h a kommunikációmmal van baj.
ezt nem vitatom.
de érdekes h at mindig megérti mit akartam kifejezni.
s ez tetszik.
ez jó.
örülök neki.
miért kell mindenbe a nemiséget belekeverni.
én inkább fiúkkal :o) barátkoztam kisebb koromban is :o)
-
jó éjt mindenkinek ! és elnézést a sok offért :o)