Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Dr. ursi Előzmény: #576779

gondoltam hogy megsértődsz majd.

s nem érted meg, hogy ez az a kép, ami a fórumos ibizá - értsd ahogy fórumozol, ahogy írsz, a stílusod, amit itt legalábbis alkalmazol - ról lejön nekem.

természetesen ebben én is benne vagyok.

vagyis nekem ez a képzet jön le rólad innen.

ezt érthetőbben szerintem nem lehet megfogalmazni.

mégis félreérted.

nagyon nagy valószínűséggel másoknak meg más jön le holott adott esetben mindannyian uyganazt a hsz-t olvassuk.

nyilván ez nemcsak rád, hanem rám, s mindannyiunkra igaz, akik fórumozunk.

a többiek nem mind ugyanúgy, nem egyformán látnak minket, nem egyforma képzet jön le rólunk.

de engem ez nem zavar, ahogy sztem téged sem.

gondoljanak rólunk amit akarnak.

ezzel a többség így van.

szvsz.

-

at nem a szerelmem.

szívesen megismerkedtem volna vele személyesen is, mert érdekes embernek tartom.

tudod rengeteg mindenben egyezünk vele, s nekem ez fontos, akár baráti kapcsolatról van szó, akár extrákról :o) ezért mint pasi is érdekelt.

de foglalt.

s innentől fogva tabu.

mint pasi.

de mint ember továbbra is csodálom és tisztelem.

-

én nem ismerkedni "járok" ide, de ha érdekes emberre találok, s ez lehet nő v. férfi, akkor szívesen megismerkedem vele.

pl. legjobb barátnémat is innen ismertem meg, pontosabban egy másik tőzsdefórumról.

hiszen egy fórum erre is való: kapcsolatok teremtésére, építésére.

úgy csináltok mintha páran nem járnának itten össze rendszeresen találkozókra ... engem meg leszóltok és , jesszusom, minek álltam szóba veletek - mondom most magamnak :o) hiszen 100 írásomból jó ha 1 átmegy abban a formában, ahogy én azt valójában gondoltam.

lehet h a kommunikációmmal van baj.

ezt nem vitatom.

de érdekes h at mindig megérti mit akartam kifejezni.

s ez tetszik.

ez jó.

örülök neki.

miért kell mindenbe a nemiséget belekeverni.

én inkább fiúkkal :o) barátkoztam kisebb koromban is :o)

-

jó éjt mindenkinek ! és elnézést a sok offért :o)