"de mintha, valaki kimoderálta volna. :-P Létezik?"
Bár nem vagyok abban biztos, hogy én moderáltam, de ez a kérdés mivel állandóan felmerül, ezért feltennék egy kérdést:
Ki emlékszik olyanra, hogy én hisztériát csináltam abból, ha kimoderáltak valahonnan, vagy Brüsszelig elmenő jogi hisztériával fenyegetőztem volna ilyen miatt?
Mert akkor lehetne engem a moderálás miatt kövezni, ha én ekézném azokat, akik engem moderálnak. MERT ez a párhuzam, csak hogy érthető legyen végre mindenki számára.
Én akkor lennék elvtelen, ha elvitatnám másoktól a jogszerűen birtokolt moderálás jogát, mig ezzel élnék. Én úgy vélem, azok az elvtelenek, akik arra hivatkoznak, hogy ha engem nem moderálnak, akkor én se éljek ezzel.
Én meg úgy vélem, aki nem bírja elviselni jellemem, módszerem, annak sokkal egyszerűbb, ha nem ír oda abban a hangnemben, ahol én moderálok, ami nekem nem tetszik.
Igen, még egyszer leírom:
Olyan hangnemben AMI NEKEM NEM TETSZIK. Mert itt én moderálok.
És ha már akartok valamit hallani, akkor nekem is az a véleményem, hogy jópár hozzászólásomat máshol ki kellett volna moderálni, mert leginkább indulatból születtek, és én csodálkoztam a legjobban, hogy ezt nem tették meg. De ettől még nem fogom a moderátort szidalmazni, hogy miért így csinálja, amit csinál, illetve nem vitatom el a jogát, hogy tetszőlegesen moderálja a topicát.
Tudjátok milyen az, amikor valaki CSAKAZÉRTIS oda ír és abban a hangnemben, amiről tudja, hogy az első szónál moderálom? Mint az ősi vicc a medvével és a vadásszal:
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz*psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz*psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te sz*pni jársz ide...