Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: sajtótájékoztató

#570195 Kissherceg Előzmény: #570191

az menő, csak Én azt gondoltam, hogy az kevés a bejutáshoz.

"Szíves figyelmébe ajánlom a RÁBA Járműipari Holding Nyrt. I-III. negyedéves gyorsjelentésének sajtó- és elemzői tájékoztatójára szóló meghívót, levéltestben és csatoltan is."

#570178 Watson Előzmény: #570086

köszi, ott leszek ;)

remélem adnak valami épkézláb magyarázatot ezekre a Volvós újságírói blablákra...

#570096 MrTibi16 Előzmény: #570086

A kritériumoknak megfelelek :D DE nincs időm :S Bár a közelben leszek...

Ha Romnyi nyer kedden akkor ez nekünk is jó lesz... (nagyobb hadsereg)

sajtótájékoztató

#570086 Kissherceg

Sziasztok, akinek ideje engedi és kedve van elmehet helyettem a Rába sajtótájékoztatóra. Ehhez természetesen alap kritériumokat teljesíteni kell, mint aktív megbízható fórumozó.

Az esemény időpontja:

2012. november 8. (csütörtök) 11.00 óra

Az esemény helyszíne:

Bank Center

(Budapest, V. kerület Szabadság tér 7.)

A sajtótájékoztatón Pintér István elnök-vezérigazgató tart beszámolót a társaság első háromnegyed éves üzleti eredményeiről.

Re: nincs cím

#566850 Zotya32 Előzmény: #566791

szépen megvették a végét, beálltam 1290-re, ha netán elszabadulna a pokol a következő 6 hétben, akkor a 140 db-omat tessenek majd hiánytalanul elvinni azon az áron. :)

Ha meg kell egy kis pénz, mert túlköltekezek, akkor majd bedobom, token nálam, szerencsére ott pont este kezdődik majd az itteni kereskedés, így néha majd rá tudok nézni, hogy merre is az arra. :)

#566791 Kissherceg Előzmény: #566617

szép nap, csökkentgettem a pakkot, de hozott szépen.

szerk: Ha a kitörés marad, visszaveszem

#566589 Zotya32 Előzmény: #566580

volt 70e ft-om, pénteken vettem Dax ts26-ot, tegnap eladtam, nem mertem tovább tartani, sajnos nem a "csúcson" mert nem voltam itthon, így "csak" 44e ft nyerő lett a 70e ft-ra... :)) ma vettem rábát nyitóban 140 db-ot, holnap elutazok, december 8-án leszek újra, de majd néha kintről is ránézek, de úgy éreztem, hogy itt biztonságban van és még kicsit gyarapodhat is... ha netán kéne még pénz, akkor ez pont kisegíthet. :)