Minden tiszteletem mellett is Ursi doktornő meg kell jegyeznem nemtom mit látunk másképp, mert én mostani beírásban nem állítottam semmit :)
Minden tiszteletem mellett is Ursi doktornő meg kell jegyeznem nemtom mit látunk másképp, mert én mostani beírásban nem állítottam semmit :)
hát spade doktor másképp látjuk akkor ... szokás szerint :o)
Ritkán írok szakmait, nem lehet mindennap igazgyöngyöt kiizzadni :), ha meg leirtam minek ragozzam.....
Nem hiszem h csak a spekik mozgatnák az euro/usd-t illetve h csak az ö kedvükben járna az árfolyam, valeszeg magasabb összefüggések vannak itt :) az ellenállás áttörve mindenesetre
Az arany hónapos csártja is igen érdekes.....
és érdemes megnézni a hetes eurusd csártot is és az összefüggést megtalálni vajon a spekiknek milyen irányban érdemes elmozdítani eur-t és ez hogyan hat majd az aranyra :o)
mindenesetre poziba léptem.
meglátjuk jól okoskodtam-e.
nézd meg doktor a hetes, majd utána a hónapos csártot ... ellentmond sztem; vajon melyik lesz az igaz ?
az én figyelmemet doktor semmi sem kerüli el.
azért téged elolvaslak, bár nem sokszor vagy szakmai :o)
az imf eladási hírt olvastam hogy tervezik meg minden meg hogy évente mennyit akarnak piacra dobni, meghogy a jegybankok megállapodása szeptemberben szűnnik meg és persze újraköthetik :o) technikailag túl egyértelmű az arany főleg ha eurusd-hez kötöm; fundamentálisan gondolkodom benne ... keresem a beszállót :o)
ursi dr. :) az aranyat az tartja féken h az imf készletet a piacra akarják az usákok dobatni, persze kérdés h miután az 1.44-t az euro áttörte, sikerül-e és meddig fékezni, mindenesetre szezonálisan se kedvez az ősz az aranynak az indiaiak ekkorra már, az évre belázasodtak akarom mondani beházasodtak :)...
Azért gratula h észrevetted az 1.44-es céláramat aszittem mindenki figyelmét elkerüli majd :)
spade doktor úr véleménye érdekelne arany témában.
nem kell túl egyértelműen :o)
és hosszabb táv érdekelne, minimum pár hónapos-féléves távra.
Teknősünk továbbra is szalad, bár néhány mély levegő nem ártana neki:)
Sávtetőn van, kicsi erőgyüjtés nem ártana, ha neki akar menni az államalapításnak:))
Ne is mond:(
Még szerencse, hogy az ezüstbe érdekelt vagyok:)
Most aztán már kezd komolyra fordulni.....
Na ez a teknős elszaladt mellettem:(
Mehetek a dühibe.....
turtle módszerrel vetted? :)
Kész, lezártam, ha teknős, ha nem, valami készül túl nagy a csend:)
A történet kezd a nyúl és a teknős meséjére emlékeztetni/nyúl-rv.piac, teknős-arany/ Ki lesz a gyöztes?:)
Máj. 1. óta szép komotosan "szalad" a teknős a saját emelkedő sávjában, minden gátat vesz, tegnap elhagytuk a vizesárkot itt egy kis lihegés és ha minden úgy alakul ahogy gondolom.........:) a mese végét ismerjük:))
Tegnap óta teknős szponzorként közöltem a fentieket:))
utána tovább fel infla veszél miatt. :)