Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: aranyrudi

lilia Előzmény: #109791

felhoznam a topikot.

bef. arany miatt irok ide, nem erdekeltseg miatt (nem akarok venni), csak erdekessegkeppen...

egyre tobb aranyat lehet venni, (aranypiac.hu, solarcapital, ywsgold.com), kulonbozo arakon (2 gram 15-17ezer, utobbinal 30ezer)....

nekem ez az egesz buzlik.

Az eddigi "elerhetetlen" arany (kozember szamara), most csak ugy megnyilt az ut, es adjak az aranytomboket?

es en mint vevo, majd kinek adom el?

bank nem veszi meg. Masik kozember vagy van neki (tehat nem vesz) vagy nincs neki (mert masban latja jobbnak a befekteteset, mondjuk telek)...

Ha veszek valamit , akar befektetesi celbol, akkor is szamolnom kell hogy eladom egyszer (mondjuk 5 ev mulva).

Ha krach lesz es aranyert adnak majd egy zsak krumplit, akkor pont egy zsak krumplit fog erni az ara...ha nem lesz vilagvege akkor meg ki venne meg?

szoval nem tetszik nekem ez, hogy hirtelen vegyen a nep aranyat..... ócsóért....

(ui,:1Ursi velemenyet szivesen latom.

ui2: szerintem spekulativabb tozsdei termek mint az arany nincs. nincs mogotte semmi...olajarnal is legalabb van hetente-szerdan-keszletadat jelentes..... no, de ez mar speki-tozsde, nem bef. arany.

ui3: ez csak elmelkedes, filozofalas volt. Én jobb szeretem ekszerben.:))