Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Re: aranyrudi

#96407 Dr. ursi Előzmény: #96347

az én figyelmemet doktor semmi sem kerüli el.

azért téged elolvaslak, bár nem sokszor vagy szakmai :o)

az imf eladási hírt olvastam hogy tervezik meg minden meg hogy évente mennyit akarnak piacra dobni, meghogy a jegybankok megállapodása szeptemberben szűnnik meg és persze újraköthetik :o) technikailag túl egyértelmű az arany főleg ha eurusd-hez kötöm; fundamentálisan gondolkodom benne ... keresem a beszállót :o)

Re: aranyrudi

#96347 Spade Előzmény: #95969

ursi dr. :) az aranyat az tartja féken h az imf készletet a piacra akarják az usákok dobatni, persze kérdés h miután az 1.44-t az euro áttörte, sikerül-e és meddig fékezni, mindenesetre szezonálisan se kedvez az ősz az aranynak az indiaiak ekkorra már, az évre belázasodtak akarom mondani beházasodtak :)...

Azért gratula h észrevetted az 1.44-es céláramat aszittem mindenki figyelmét elkerüli majd :)

aranyrudi

#95969 Dr. ursi

spade doktor úr véleménye érdekelne arany témában.

nem kell túl egyértelműen :o)

és hosszabb táv érdekelne, minimum pár hónapos-féléves távra.

Re: Alapok

#56845 Bakiba Előzmény: #49861

Teknősünk továbbra is szalad, bár néhány mély levegő nem ártana neki:)

Sávtetőn van, kicsi erőgyüjtés nem ártana, ha neki akar menni az államalapításnak:))

#48777 Bakiba Előzmény: #48567

A történet kezd a nyúl és a teknős meséjére emlékeztetni/nyúl-rv.piac, teknős-arany/ Ki lesz a gyöztes?:)

Máj. 1. óta szép komotosan "szalad" a teknős a saját emelkedő sávjában, minden gátat vesz, tegnap elhagytuk a vizesárkot itt egy kis lihegés és ha minden úgy alakul ahogy gondolom.........:) a mese végét ismerjük:))

Tegnap óta teknős szponzorként közöltem a fentieket:))

#37474 rbbj11 Előzmény: #37163

elmegy az anyjába a k. arany, semmit sem veszít az értékéből, amit esne, azt az usd gyengülés ellensúlyozza. Egyszerűen nem értem, a korábbi rv-ralliknál erősen leértékelődött, most meg szinte semmi....nagyon boldog vagyok a lassan több hetes short poziimat.

Re: arany short

#31318 simko10 Előzmény: #30975

Köszi az infokat. Majd csinálok 1-2 tesztelést vele, hogy ráérezzek aztán meg majd rendesen:) kösz még1szer