Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#565838 BudFox Előzmény: #565833

nekem fülig ér a szám :-))

na jah....volt már olyan hogy kinyitott -550 ponton és egész nap 45 fokos szögben vették míg nullához nem értünk _:))) a bivaly erős magyar piacot :D

#565837 BudFox Előzmény: #565825

az a baj hogy máskor is sok rossz hír jött a tőzsdék mégis rá se bagóztak....most az lehet hogy a nagyok most egyetértve azt akarják hogy essünk...nosza akkor esik doszt a piac :-)))

a szépen gyorsuló eséshe…

#565835 Borska

a szépen gyorsuló eséshez pedig annyi is elégséges hogy spanyolok maradjanak makacsok,és ne kérjék az övet,illetve nálunk a bel és külpolitika magában hordozza a durva piros gyertyás nap lehetőségét,durva öntésekkel,én ennek nagyobb esélyt adok

#565834 Borska Előzmény: #565829

szerintem daxban a héten meglesz a 7000-7050 közötti sáv

egy hónapon bellül pedig a 6700as szint,én innen tudnék fordulatot elképzelni

#565833 Ibiza Előzmény: #565808

nincs tuti nap fiatalok.. minél nagyobb a nyitó rés annál gyorsabban visszatöltjük..

én -500 pontra azonnal longolnám..

én max -200pontot várok..de usai majmok még ma bármit csinálhatnak.

#565831 wizes Előzmény: #565829

Ez a szép ebben!

Máskép látjuk!

o)

Ellenben lehet neked is max igazad, nem tudom cáfolni!

;))

T alapon azonban még lefelé látom, pszihológiailag lehet egy ksebb felkorr, de szumma mégis le a több esély.

Sztem.

Nna!

o))

#565829 rbbj11 Előzmény: #565825

kötve hiszem. Sztem még ma fordul. A pénznyomda mindenhol él, csak egy élesebb kori van, mint az már volt idén. Túl sokat és túl gyorsan emelkedünk, ezt már vissza is adta. Ráadásul sáv aljára értünk.

Sztem napokban min. 100 pont visszaemelkedés jön. Ettől még lehet, sőt sztem lesz is az egész hét mínuszban, pénteken legkésőbb megsorozzák, de pénteken se lesz már sztem lejjebb, mint most, mmint a dax

#565823 wizes Előzmény: #565821

Tudtam!!

És miért nem 100%:

o))

Én is lefelé várom, elért egy maxot minden ok nélkül, sztem esni kell, már vártam az esést, csak nem tudtam mikor kezd.

AZ az érzésem, most.

Örök longosságom ellenére aszem reggel nyitóban shortra fordulok pár kontival.

#565821 BudFox Előzmény: #565820

én 80 % os shortban vagyok most....nem tudom hogy jó beszálló lesz -e...te longolnád inkább ?

én inkább még lefele várom....még 1000 pontot jöhetne lefele szerintem..már nagyon magasan voltak a nyugati tőzsdék.

#565820 wizes Előzmény: #565808

Pénteken szokásomtól eltérően mindet dobtam.

pár napon belül jó beszálló lesz?

#565818 Borska Előzmény: #565809

én sem tudom :) sajna gőzöm sincs róla, ez csupán elképzelés a holnapi menetet illetően,inkább olyasfajta megfigyelés ,emberi pszihékismerési jellegű várakozás

a nyitó minusz adott,azt követő beöntés törvényszerű a remegőkezű kifeszített longosok minipánikja miatt illetve a hosszabb távú shortra berendezkedők kezdőpozinyitásai okán,majd kb 1,másfél óra alatt ez lecseng és akkor előbújnak a napi tréderek akik a visszahúzásban bíznak,és szűk stoppal ezt meg is játszák,ahogy elindul az emelkedés ez a bátor vételi kedv egyre nő,nyitóig,vagy fölé hozva az indexet,akik nem esnek túlzásba,itt már zárják a pozit és kényelmesen hátradőlnek,akik még várnak azok majd a záró szakaszban dobják napi poziaikat,mert nem hiszem hogy ez az a szint ahol hosszabbtávú longra kéne berendezkedni. ezért gondolom igy a menetet,persze ez képlékeny,hisz amcsi nyitás sokat húzhat vagy üthet a dolgokon,de én most inkább a beleadok végjátékot tartom nagyobb esélyűnek

---ettől persze lehet egész nap esni mint a kő,vagy menni mint egy őrült rakéta,csupán szerintem lesz valami ilyesmi a nap

#565809 rbbj11 Előzmény: #565803

én nem tudom, mit fog csinálni napközben, örülök, ha a napi mélypontot jól saccolom, és azt -3%-ra teszem, ha minden marad kb. itt, ahol most van

#565808 BudFox Előzmény: #565801

hát volt hogy pluszban nyitott ekkora nyugati esés után is :D magyar piacon minden elképzelhető :-))) de én azért 400-500 pontos esést várok.

ha nem változik a légkör…

#565803 Borska

ha nem változik a légkör,szerintem -1,5 -1,8% lesz nyitó körül ,majd egy heves beladás,majd lassanként vissza nyitó köré,de a vége napi minimum,simán kinéz -400,-500pont,hacsak valami egetverő pozitívum nem jön

#565801 Tapasz Előzmény: #565799

Remélem a hati legalább 100 pont minusszal fog nyitni holnap. Lehet, hogy ma még OV ünnepi beszéde is rátesz egy lapáttal. Közben szeretném visszaveszegetni az otp pakkjaomat