Vkik már megint tudnak vmit...iműdom mikor vmelyik papír ilyen önálló életet kezd élni,és az az egy miatt teljesen szembe tudunk menni a szentimenttel.
Vkik már megint tudnak vmit...iműdom mikor vmelyik papír ilyen önálló életet kezd élni,és az az egy miatt teljesen szembe tudunk menni a szentimenttel.
jah..usa is emelkedjen...mi 2 napig estünk, miközben az usa stagnált....
USA -kok már nagyon esnek, mi meg napi maximumon ? ezen sűrgősen változtani kell :D
Sajnos ma az általad felvázolt emelkedős program van műsoron, a mol főszereplésével.
Akkor előtte lehetett :D Szintúgy érdekelne a napi min :D
Múlt hó 3. péntekén napi min. re kötötték a hatit. :))
Most is kieggyeznék egy ilyennel :)
Bakker hogy lehettem ilyen ökör hogy nem vettem figyelembe hogy 3. péntek van,ilyenkor mindig tuti az emelkedés,ma sem maradt el..múlt hóban is bejött.
...na,valahogy eddig gondoltam ezt a pünkösdi királyságot
viszatérhetünk a helyes irányba
az ingyen pénz hajtja felfelé a héliumos lufit :-))) most látszik csak igazán hogy a nagy részvényeinek hány százalékban tulajdonolják azok akikknek "nem kellett megdolgozniuk a pénzért".
azért lássuk be...túl optimista még mindig minden.
olyan gyorsak, hogy a netem nem tudja őket követni... ez szerintem már kaszinónak is rossz..nem izgalmas, hanem idegesítő..aki tudja ezt trédelni..és nem bennfentes, az nagyon ügyes.
Szerintem bux-ot felviszik 19050-100 közé, hatit meg 200-250 közé. Utána meglátjuk mit akarnak, tovább felfelé, vagy indul az újabb löket lefelé.
Buxon seperc alatt rántottak 150 pontot,Otin meg közel 100-at...az igen!
Ez a c nagyon szivatós tud lenni, a min. cél elvárást elvileg hozta is (800-at elérte), de ha úgy akarja akkor akár még további 600 pont is benne lehet, akkor sem történne semmi különös. Hamarosan eldől (a korrekció nagyságától függően)mennyire erős ez a bika. Nekem még mindig az a rajzon látható 400-600 közötti zóna tetszene a legjobban.
ez már közelebb van az elképzelésemhez.
Sziasztok! Bux esetén én v.mi hasonló mozgást el tudnék képzelni. Ha c belső szerkezete nem is így alakulna, a célzóna akkor is egy reális elvárás szerintem.
Bux15':
http://kepfeltoltes.hu/121019/BUX15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg