Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Re: nincs cím

#560987 Fornit Előzmény: #560977

Ha nagyon lekicsinyíted európa olyan mint egy méhkas. A kis sárga gépek majdnemhogy formájában lefedik.

#560977 Ibiza Előzmény: #560972

irán..afganisztán pakisztán területen nincs is repülő :) ja..nem rakják fel..

#560968 Ibiza Előzmény: #560948

"És kik ezek a titokzatos permetezők, akik jelöletlen hatalmas repülők ezreivel járhatják titokban az eget és senki egy rohadt szót se szivárogtat, légiirányítóknak nem tűnik fel? "

olvass már utána..hüjeségeket kérdezel...

A, a menetrend szerinti gépekkel is megoldható..

B, nemzetközi egyezmények vannak ami alapján át kell engedni gépeket a légtereken.. nato vagy egyéb katonai gépek is lehetnek..bármilyen címszó alapján bejöhetnek..israeli gépek is bejártak fölénk még törökökhöz is tán (egy éve tiltották ki őket onnan a segéyl-hajós konfliktus miatt) ezenkívül vannak klímakisérletekre is nemzetközi szerződések..

gúgli a barátod..

#560948 Bendeguz Előzmény: #560779

És kik ezek a titokzatos permetezők, akik jelöletlen hatalmas repülők ezreivel járhatják titokban az eget és senki egy rohadt szót se szivárogtat, légiirányítóknak nem tűnik fel? Országok? Népek? A zsidók? Mert USA-ban is nagy szárazság volt, saját magukat is permetezték? Hol töltik ezeket a gépeket? Hol tárolnak műszak végén több ezer jumbo jetet?

#560779 Ibiza Előzmény: #560647

A "permetezőket" nem zavarja, hogy saját magukat, családjukat, és kutyájukat is permetezik?

Miért zavarná ha nem saját országát permetezi..iránban sokkal kevesebb eső esett mint szokott..tán mert mielött a felhők irán fölé értek volna szétoszlatták őket..(ezt linkeltem)

Felettünk átrepülő- vagy itt felszálló repülők permeteznek..de sok ország felett különböző okokból.

Ez lehet egy nyomásgyakorlás is a kevés eső kevés termés csökkenti a GDP-t, hiányt gerjeszt..könnyebb eladni a túltermelést (a fejlett országú terméket. Vagy ezzel próbálják rávenni a renitenseket a génmódosított vetőmagok bevezetésére..

Amúgy érdekes az MDF idején szárazság - még sáskajárás is volt- fidesz1-nek árvizek..fidesz2nek szárazság..

#560647 Bendeguz Előzmény: #560328

A "permetezőket" nem zavarja, hogy saját magukat, családjukat, és kutyájukat is permetezik? Jet stream megvolt földrajz órán?

#560328 Ibiza Előzmény: #560302

ha jól tudom -48C° felett alakul ki (srác koromban -72C°ot olvastam).ha alacsonyabban van ez a hőmérséklet akkor több kondenzcsík van..mert már a fel és leszálló gépek is húzzák nem csak a magasan átrepülők.. ha repülő belerepül egy melegebb levegőbe akkor megszünik..amikor megint hideg akkor folytatódik..sokan ezt is permetezésnek nézik..

de ha egy 2 hajtóműves repülő 4 vagy 5 csíkot húz azért az furcsa.. és vannak bizonyítékok bőven..

kb 5 napja vagy 20at megszámoltam..le is fényképeztem..majd lehet felrakom.. amúgy is van egy érdekes kondezcsíkom.. kis kőr alakú.. a mezőkövesdi reptér környékén fényképeztem..kb 50m-es kőr..repülő nem tud ilyet..

#560302 Fornit Előzmény: #560294

Tegnap láttam repülőket. Alig húztak csíkot, nagyon gyorsan eltűnt utánuk. Némelyik meg megmarad. Van ami 1 rövidet húz (ez nagyon ritka) a legtöbbjük duplát. Van ami dupla bodrosat. Nappal keveset látni. Reggel 6 kor vmelyik nap egyszerre 9-et.

#560294 Ibiza Előzmény: #560276

"Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! "

a tények nemzavarnak? kicsit más..

#560276 Bendeguz Előzmény: #560220

Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! Rohadt jó! Mi jön utána? A közvilágítás szándékos népirtás, mert ionizálja a levegőt és ezzel rákot okoz? :D

#560199 Ibiza Előzmény: #560195

:) kiszúrtad?

ez egy gyümölcsevő denevér jó nagyok..láttam kb 1m-es fesztávút

#558101 Sumér harcos Előzmény: #558097

vagyok:)

csak irogatni nem irogattam annyit.

nos,Erdőbénye?nekem ez igy még messze van-még 1 hónap.

kb.1héttel előtte pontosan tudom:)