Ha nagyon lekicsinyíted európa olyan mint egy méhkas. A kis sárga gépek majdnemhogy formájában lefedik.
Ha nagyon lekicsinyíted európa olyan mint egy méhkas. A kis sárga gépek majdnemhogy formájában lefedik.
irán..afganisztán pakisztán területen nincs is repülő :) ja..nem rakják fel..
néha találhatsz lajstromjel nélküli gépet..de általában van..mert anélkül lelöhetik..meg a hüje is látja fura egy gép..a legtöbbször kép nincs róla.
"És kik ezek a titokzatos permetezők, akik jelöletlen hatalmas repülők ezreivel járhatják titokban az eget és senki egy rohadt szót se szivárogtat, légiirányítóknak nem tűnik fel? "
olvass már utána..hüjeségeket kérdezel...
A, a menetrend szerinti gépekkel is megoldható..
B, nemzetközi egyezmények vannak ami alapján át kell engedni gépeket a légtereken.. nato vagy egyéb katonai gépek is lehetnek..bármilyen címszó alapján bejöhetnek..israeli gépek is bejártak fölénk még törökökhöz is tán (egy éve tiltották ki őket onnan a segéyl-hajós konfliktus miatt) ezenkívül vannak klímakisérletekre is nemzetközi szerződések..
gúgli a barátod..
És kik ezek a titokzatos permetezők, akik jelöletlen hatalmas repülők ezreivel járhatják titokban az eget és senki egy rohadt szót se szivárogtat, légiirányítóknak nem tűnik fel? Országok? Népek? A zsidók? Mert USA-ban is nagy szárazság volt, saját magukat is permetezték? Hol töltik ezeket a gépeket? Hol tárolnak műszak végén több ezer jumbo jetet?
A "permetezőket" nem zavarja, hogy saját magukat, családjukat, és kutyájukat is permetezik?
Miért zavarná ha nem saját országát permetezi..iránban sokkal kevesebb eső esett mint szokott..tán mert mielött a felhők irán fölé értek volna szétoszlatták őket..(ezt linkeltem)
Felettünk átrepülő- vagy itt felszálló repülők permeteznek..de sok ország felett különböző okokból.
Ez lehet egy nyomásgyakorlás is a kevés eső kevés termés csökkenti a GDP-t, hiányt gerjeszt..könnyebb eladni a túltermelést (a fejlett országú terméket. Vagy ezzel próbálják rávenni a renitenseket a génmódosított vetőmagok bevezetésére..
Amúgy érdekes az MDF idején szárazság - még sáskajárás is volt- fidesz1-nek árvizek..fidesz2nek szárazság..
Mit tegyek, eszembe juttattak. Érezd magad megtisztelve. :)
A "permetezőket" nem zavarja, hogy saját magukat, családjukat, és kutyájukat is permetezik? Jet stream megvolt földrajz órán?
ha jól tudom -48C° felett alakul ki (srác koromban -72C°ot olvastam).ha alacsonyabban van ez a hőmérséklet akkor több kondenzcsík van..mert már a fel és leszálló gépek is húzzák nem csak a magasan átrepülők.. ha repülő belerepül egy melegebb levegőbe akkor megszünik..amikor megint hideg akkor folytatódik..sokan ezt is permetezésnek nézik..
de ha egy 2 hajtóműves repülő 4 vagy 5 csíkot húz azért az furcsa.. és vannak bizonyítékok bőven..
kb 5 napja vagy 20at megszámoltam..le is fényképeztem..majd lehet felrakom.. amúgy is van egy érdekes kondezcsíkom.. kis kőr alakú.. a mezőkövesdi reptér környékén fényképeztem..kb 50m-es kőr..repülő nem tud ilyet..
na látom már kezdek neked hiányozni ismét,elvonási tüneteid vannak:)
Tegnap láttam repülőket. Alig húztak csíkot, nagyon gyorsan eltűnt utánuk. Némelyik meg megmarad. Van ami 1 rövidet húz (ez nagyon ritka) a legtöbbjük duplát. Van ami dupla bodrosat. Nappal keveset látni. Reggel 6 kor vmelyik nap egyszerre 9-et.
"Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! "
a tények nemzavarnak? kicsit más..
Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! Rohadt jó! Mi jön utána? A közvilágítás szándékos népirtás, mert ionizálja a levegőt és ezzel rákot okoz? :D
Nem vagyok én Sumér harcos, hogy mindent benyeljek. :)
:) kiszúrtad?
ez egy gyümölcsevő denevér jó nagyok..láttam kb 1m-es fesztávút
Hogyne. Elég nagy késekkel dolgoznak arrafelé...
http://www.revolutionbox.org/Thread-Peruvian-Army-Captures-Chupacabra
A világ tele van idiótákkal. :)
vagyok:)
csak irogatni nem irogattam annyit.
nos,Erdőbénye?nekem ez igy még messze van-még 1 hónap.
kb.1héttel előtte pontosan tudom:)