Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#560948 Bendeguz Előzmény: #560779

És kik ezek a titokzatos permetezők, akik jelöletlen hatalmas repülők ezreivel járhatják titokban az eget és senki egy rohadt szót se szivárogtat, légiirányítóknak nem tűnik fel? Országok? Népek? A zsidók? Mert USA-ban is nagy szárazság volt, saját magukat is permetezték? Hol töltik ezeket a gépeket? Hol tárolnak műszak végén több ezer jumbo jetet?

#560779 Ibiza Előzmény: #560647

A "permetezőket" nem zavarja, hogy saját magukat, családjukat, és kutyájukat is permetezik?

Miért zavarná ha nem saját országát permetezi..iránban sokkal kevesebb eső esett mint szokott..tán mert mielött a felhők irán fölé értek volna szétoszlatták őket..(ezt linkeltem)

Felettünk átrepülő- vagy itt felszálló repülők permeteznek..de sok ország felett különböző okokból.

Ez lehet egy nyomásgyakorlás is a kevés eső kevés termés csökkenti a GDP-t, hiányt gerjeszt..könnyebb eladni a túltermelést (a fejlett országú terméket. Vagy ezzel próbálják rávenni a renitenseket a génmódosított vetőmagok bevezetésére..

Amúgy érdekes az MDF idején szárazság - még sáskajárás is volt- fidesz1-nek árvizek..fidesz2nek szárazság..

#560647 Bendeguz Előzmény: #560328

A "permetezőket" nem zavarja, hogy saját magukat, családjukat, és kutyájukat is permetezik? Jet stream megvolt földrajz órán?

#560328 Ibiza Előzmény: #560302

ha jól tudom -48C° felett alakul ki (srác koromban -72C°ot olvastam).ha alacsonyabban van ez a hőmérséklet akkor több kondenzcsík van..mert már a fel és leszálló gépek is húzzák nem csak a magasan átrepülők.. ha repülő belerepül egy melegebb levegőbe akkor megszünik..amikor megint hideg akkor folytatódik..sokan ezt is permetezésnek nézik..

de ha egy 2 hajtóműves repülő 4 vagy 5 csíkot húz azért az furcsa.. és vannak bizonyítékok bőven..

kb 5 napja vagy 20at megszámoltam..le is fényképeztem..majd lehet felrakom.. amúgy is van egy érdekes kondezcsíkom.. kis kőr alakú.. a mezőkövesdi reptér környékén fényképeztem..kb 50m-es kőr..repülő nem tud ilyet..

#560302 Fornit Előzmény: #560294

Tegnap láttam repülőket. Alig húztak csíkot, nagyon gyorsan eltűnt utánuk. Némelyik meg megmarad. Van ami 1 rövidet húz (ez nagyon ritka) a legtöbbjük duplát. Van ami dupla bodrosat. Nappal keveset látni. Reggel 6 kor vmelyik nap egyszerre 9-et.

#560294 Ibiza Előzmény: #560276

"Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! "

a tények nemzavarnak? kicsit más..

#560276 Bendeguz Előzmény: #560220

Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! Rohadt jó! Mi jön utána? A közvilágítás szándékos népirtás, mert ionizálja a levegőt és ezzel rákot okoz? :D

#560199 Ibiza Előzmény: #560195

:) kiszúrtad?

ez egy gyümölcsevő denevér jó nagyok..láttam kb 1m-es fesztávút

#558101 Sumér harcos Előzmény: #558097

vagyok:)

csak irogatni nem irogattam annyit.

nos,Erdőbénye?nekem ez igy még messze van-még 1 hónap.

kb.1héttel előtte pontosan tudom:)

#558088 Sumér harcos Előzmény: #557649

lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto

Játék a tér-Magyar dokumentumfilm 37perc

A dokumentumfilm az 1958 és 1968 között épült Lottóházak keletkezéstörténetébe enged bepillantást. A filmben bemutatott épületek elsősorban a mai napig ott élő eredeti nyertesek elbeszélései alapján lettek kiválasztva. Egy-egy nyertes visszaemlékezéséből izgalmas életút bontakozik ki, hiszen sokan közülük mind a két világháborút, majd az azt követő államosítást is saját bőrükön tapasztalták meg. A kiválasztott házak mindegyikéhez sikerült archív fotó és mozgóképanyagot találni. Ezen dokumentumok alapján sok mindenre következtethetünk, számos dolog azonban így is rejtve marad, hiszen csupán az adatokból levont következtetések, általánosítások nyomán férkőzhetünk közel a múlthoz.

http://film.indavideo.hu/video/f_jatek_a_ter

#557844 Ibiza Előzmény: #557836

sehogy..mert ez szerszámokba való...oroszok harapni akartak a gyémántüzletből..gondolom megegyeztek az ipari gyémántpiacot átadják pajeszosok....ezer évre lefedi a piacot.