Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

eddig szép nap a shortom…

#561223 Ibiza

eddig szép nap a shortomnak a holnap..de nincs tuti nap..meglátjuk..

Re: nincs cím

#561070 Frontin Előzmény: #560998

Grat, ha kicsi is de nyerő, meg kell becsülni, és ami még fontosabb, hogy minden egyes nyerő tréd önbizalom növelő is egyben, és ez a hozadéka fontosabb a dolognak jelen esetben szerintem!

A 19170-es shortot zárta…

#560998 Tapasz

A 19170-es shortot zártam 19060-on. Sűrű fillér. A többi shortom nyitva van (189xx átlaggal)

#560971 Frontin Előzmény: #560962

Népi megfigyelés, de sokszor látni olyat, hogy promt és hati mozgása pontosan egy időpontban teljesen ellentétes. Pl ha promt stagnál/emelkedik hati áll/esik, ha promt esik, akkor meg tuti hogy legalább az esés mértékével hati emelkedik. Kinek jó ez a játék, unatkozó brokiknak?

#560966 Frontin Előzmény: #560959

Ha emelkedő hsz valósulna meg, akkor abból emelkedés lenne, ezért is remélem hogy v.mi más sül ki belőle. Amikor hsz-ből való letörésre v. kitörésre játszottam a múltban, akkor a legritkább esetben jutottam pénzhez. Nagyon szivatós egy formáció, meg v.színüleg rosszul is alkalmaztam. Csak érdekességképpen tettem ide be, remélem most sem fog működni. ;-P

Valaki folyton kb 30kont…

#560962 Fornit

Valaki folyton kb 30konti vételt pakol be 17x-re.

#560936 Frontin Előzmény: #560931

Az igazat megvallva kicsit fosok, mert kicsi tf-n olyan mintha hiányozna még egy kör felfelé a bux-nál, ami akár 100 fölé is vihetné. Persze ettől még ha ma nem is, azért holnapra beérhet a pozi, nem rágom le izgalmamban a körmöm. :-)

#560930 Frontin Előzmény: #560925

Szvsz az Otp lesz a kulcs, ha esetlegesen 140-ig visszajön (rövidtávú emelkedő trendvonal) és onnan fordulni tud újra fölfelé, akkor egy emelkedő hsz léphet be a képbe, ami további emelkedést vetítene előre. Amennyiben viszont törné, akkor még pénzt is kereshetnék ma.