Igen....csak oda kell szólnom telefonon és addig húzzák fel nekem a központból ameddig csak óhajtom :DDD hogy jól ráadhassak :-)))
akkor ezt benéztem....nem volt 500, csak 349...most már rémlik valami :_)
Igen....csak oda kell szólnom telefonon és addig húzzák fel nekem a központból ameddig csak óhajtom :DDD hogy jól ráadhassak :-)))
akkor ezt benéztem....nem volt 500, csak 349...most már rémlik valami :_)
Otp-ben lassan indulhatna egy kis mozgás, 15' grafin nézve már nagyon be van szűkülve.
Bux esetén most dől el mit akar nagyon rövid távon. Amennyiben átvisszük fölfelé ezt a 650-es szintet, akkor visszakapaszkodhatunk 800 környékére v. picivel fölé egy Mol-hoz hasonló ékelődésen belül, mielőtt újabb lokális aljat ütnénk mint az éken belüli 5. hullám, amennyiben viszont lekanyarodunk innen, akkor még ma v. holnap meglehet egy újabb lokális alj.
Random 10 pontos kötésénél nehezen tudok elképzelni jobbat...max ha Bud süt mellé vmit! :D
Mol esetében lehet hogy inkább ez lesz a megoldás:
http://kepfeltoltes.hu/120920/505024067MOL15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
akkor csináljunk Bud égisze alatt egy flottát,mint a telefonosok :) oszt hátha csurran csöppen :):):)
Bud VIP szinteken köthet, piaci ár +250 pont :)) Aranykártyás ügyfél:-)
írtam választ a forex -re.....szóval azért majd belevágok januártól :-)
szóval 18.600 ..már szépen elindult annak irányába.....ma jönnek megint adatok, azok is megmozgathatják.
de azért 3 nap alatt elült ez az örömittasság is ami a QE3 bejelentése után volt.
kezdenek tehát kijózanodni a piacot. mi is. 19.500 ról estünk már 700 pontot, ami kb. 3 %
Egyelőre ez a szint támaszt jelent, ha törik akkor nagyjából látni hol lesz a következő:
http://kepfeltoltes.hu/120920/BUX15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
talán nem :)
én speciel két lépcsőben várom lefelé,tegnapi hati képemen bejelöltem az első olyan 18600környéke a második kiszálló meg jóval lejjebb.... csatorna aljon lenne,de elég komplex a dolog,többváltozós,mert ha izomból adják,inkább kisérném stoppal lefelé, ha meg fordul,lehet nulla elött pici profittal is kiszálnék,kül és belpolitika függő,legalább is nálam
már 190 pont nyerő van ezen a short pakkomon is....előtte a longot adtam el 270 pontos nyerővel....szóval szépen haladunk....
nemrég teljesült még egy short pakkom....szóval ismét full a csomag.
ti hova várjátok lefele ?
na ha most fordulnánk akkor meglenne a kellő lendület az 550-560as napi támasz töréséhez,ha pedig csak visszateszteli és pattincs akkor simán jöhet a fel verzió,és Tigris fölfelé is kicsipi a jussát :) de remélem inkább lefelé stoppolódik nullán és szakadunk végre egy embereset,mert ez eddig semmi,egy nagy semmi
grat a nyerőhöz,sebészi precizitásról tanuskodik