Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#550012 TrendMan Előzmény: #550007

Na-na, most jön a NAGY VACILLÁLÁS 1760-1800 között, ahol egy negyon massziv ellenállási zónája van.

bass..reggel eladtam cer…

#549830 Ibiza

bass..reggel eladtam certimet most visszavettem..meglátjuk

Lemehet, de az igazán ke…

#549133 TrendMan

Lemehet, de az igazán kemény ellenállás 1760-1800 között van.

Akár oda is felmehet.

Re: nincs cím

#549047 Ibiza Előzmény: #548884

nem hiszek neki a mai heppire ugrál..

reggel lefeleztem pakkom ..este ha lemegy visszaveszem.. dt short a shorttal :) (TS20 certi)

Re: fizikai arany

#546725 Konkapot Előzmény: #546701

"nagy a marzs vétel és eladási ár között"

Ez csak spekuláció szempontjából érdekes. Szerintem fizikai arannyal spekulálni butaság. Léteznek ennél jobb termékek is. Befektetésnél nincs jelentősége a marzsnak. Ugyanígy az árfolyam sem számit, ha több részletben vásárolsz hosszú távra. Mellesleg Te is írod, hogy most magas az ára, de még mehet az egekbe. Most akkor venni, vagy nem venni?

„lapkaarany gagyi”

Inkább megveszem a svájci Argort lezárva, egy olyan cégtől melynek termékeit évente többször is bevizsgálják, és bármelyik földrészen beváltják (sértetlen csomagolás esetén vizsgálat nélkül), mint egy thaiföldi ékszerészét, aki 20$-os Rolexeket árul. Egyébként thaiföldi, meg török ékszerekért nem kell olyan messzire utazni. A legtöbb olasz autópálya benzinkútnál, és parkolókban kéz alatt kapható.

Érmékben benne van az eszmei érték, amit nem biztos, hogy kifizetődik, ha szabadulni arksz tőle.

Re: fizikai arany

#546702 hosszhuszár Előzmény: #546701

Az usa arany tartaléka, elméletileg meg van, de jó ideje lezárva valahol, ezzel kapcsolatban olvastam 1 cikket, hogy bizonyos körök, meg szeretnének győződni róla, valóban ott van e... ha kiderülne, hogy nincs már meg, akkor azt ugye pótolni kellene.....

mindjárt megkeresem a cikket...