Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#514985 Sumér harcos Előzmény: #514981

eleinte ez a ponyvás verzio,nagyon nem tetszett...kinézetre egy békához hasonlitottam mindig,de mára tetszik már...

aztán egy kőrösi haver vett egy feketét....nagyon jó kis játszós auto,és elég jól tartja is az árát...

szinte jó állapotú slk-t kapni érte....

#514981 KawaBazsy Előzmény: #514980

Nekem a középmotoros a tökéletes motorelrendezés. :-)

Vezettem már a targát, az is tetszett, de a haverom anno nem nekem adta el (rámígértek :-) Nézegettem eddig is, úgyis azt veszem, ami +ban még jó árban is lesz..

#514976 KawaBazsy Előzmény: #514965

Úgy voltam, h a köv kocsim egy usa terepjáró lesz, ha már úgyis csak télen autózom. Erre most elkezdtem nézegetni a Toyota MR2-t.. :-)

#514975 Sumér harcos Előzmény: #514973

illetve az alföldön rájöttek,hogy nem kell bele,minek bele?mert jó az másba is:)

most hülyeséget nem akarok irni,de van olyan amelyikbe 700liter is van?azzal azért sokáig elpöfögnek a traktorok a tanyákon:)

#514972 KawaBazsy Előzmény: #514967

Nézz körül a mobile.de-n. A németek sokkal jobban karbantartják a kocsikat. Kiviszel, amelyik tetszik arra megalkuszok, hazahozzuk. Max elvisszük Sumér Rönóját, az keveset eszik (csak nem esik szét :-), addig kap Mercit, vagy VFR-t. :-)

Amúgy nagyon megszoktad te a lovakat.. :-) Kintről érdemesebb kisebb köbcentiset hozni, barátkozz a 2000 ccm-el. :-D

#514970 taresz Előzmény: #514962

A trafóolaj jobban kezelt, mint a gázolaj. Drágább is. Ha a trafócserét is hozzászámoljuk.

#514967 hosszhuszár Előzmény: #514963

290td, 300d 24v, vagy 300td kellene, hogy menjen is...

itthon akarok venni, 1x voltam lengyelben, 1-ért, de nem hoztam el, mert olyan volt, még 1x nem akarok lyukra futni.

van itthon is, csak ki kell fogni...

#514964 hosszhuszár Előzmény: #514958

öregem vette, 30 éve, de jött a gáz, az meg ott maradt....most, hogy ilyen borsos az ára, érték lett..))

#514963 KawaBazsy Előzmény: #514948

Akkor tükörindexes volt már.. de én ezektől a modern dieselektől tartok, akkor már inkább egy 190D. Nem igaz, h nincs a németeknél 2000 Eur-ért használható. Vagy C220D..

#514962 Sumér harcos Előzmény: #514956

akkor mit szóljanak a tr..o-val járók?:))

a múltkor egy tök forgalmas helyen,egyik településen,egyik éjszaka....elvittek egy trafó komplett olját,de vmi nemtom lehet több hekto is van benne?senki nem látott semmit-ez a legérdekesebb:)senki-pedig azért vmi mini arzenál kellett hozzá....

#514961 hosszhuszár Előzmény: #514956

nem használnék éo-át, kizárólag felesben..))a régi go-al....:))

Már van 3 liter éo, 1 smart 800cdi-vel, 100 km, kb...

#514959 banyaiz Előzmény: #514952

Nem láttam még ilyet, hogy az alsó cső ilyen távra lenne az aljától és nincs leeresztő sem.

Lehet, hogy vmi specko megoldás a hűtő, de ahol az alsó cső van alatta van még bőven hűtőfelület. Nincs semmi baja végülis mínusz 36 fokig jó, csak benne van már 5 éve időszerű csere neki. Azért rákérdezek biztos ami biztos ezen az 1 napon már nem múlik a dolog.