Hőkontakt a trafó és a háza között. Hűtés.
a hűtéséhez,ha jól tudom....
Nekem a középmotoros a tökéletes motorelrendezés. :-)
Vezettem már a targát, az is tetszett, de a haverom anno nem nekem adta el (rámígértek :-) Nézegettem eddig is, úgyis azt veszem, ami +ban még jó árban is lesz..
pfff:)))logikus:))
a ponyvás utolsót gondolom....
Úgy voltam, h a köv kocsim egy usa terepjáró lesz, ha már úgyis csak télen autózom. Erre most elkezdtem nézegetni a Toyota MR2-t.. :-)
illetve az alföldön rájöttek,hogy nem kell bele,minek bele?mert jó az másba is:)
most hülyeséget nem akarok irni,de van olyan amelyikbe 700liter is van?azzal azért sokáig elpöfögnek a traktorok a tanyákon:)
Nézz körül a mobile.de-n. A németek sokkal jobban karbantartják a kocsikat. Kiviszel, amelyik tetszik arra megalkuszok, hazahozzuk. Max elvisszük Sumér Rönóját, az keveset eszik (csak nem esik szét :-), addig kap Mercit, vagy VFR-t. :-)
Amúgy nagyon megszoktad te a lovakat.. :-) Kintről érdemesebb kisebb köbcentiset hozni, barátkozz a 2000 ccm-el. :-D
pont olyan a színe.
A trafóolaj jobban kezelt, mint a gázolaj. Drágább is. Ha a trafócserét is hozzászámoljuk.
290td, 300d 24v, vagy 300td kellene, hogy menjen is...
itthon akarok venni, 1x voltam lengyelben, 1-ért, de nem hoztam el, mert olyan volt, még 1x nem akarok lyukra futni.
van itthon is, csak ki kell fogni...
ez már tokaji aszu bakker:))
:))
pedig biztosan jól jonne most neked,minden kocsid eladva....5liter gázolaj:)
öregem vette, 30 éve, de jött a gáz, az meg ott maradt....most, hogy ilyen borsos az ára, érték lett..))
Akkor tükörindexes volt már.. de én ezektől a modern dieselektől tartok, akkor már inkább egy 190D. Nem igaz, h nincs a németeknél 2000 Eur-ért használható. Vagy C220D..
akkor mit szóljanak a tr..o-val járók?:))
a múltkor egy tök forgalmas helyen,egyik településen,egyik éjszaka....elvittek egy trafó komplett olját,de vmi nemtom lehet több hekto is van benne?senki nem látott semmit-ez a legérdekesebb:)senki-pedig azért vmi mini arzenál kellett hozzá....
nem használnék éo-át, kizárólag felesben..))a régi go-al....:))
Már van 3 liter éo, 1 smart 800cdi-vel, 100 km, kb...
Nem láttam még ilyet, hogy az alsó cső ilyen távra lenne az aljától és nincs leeresztő sem.
Lehet, hogy vmi specko megoldás a hűtő, de ahol az alsó cső van alatta van még bőven hűtőfelület. Nincs semmi baja végülis mínusz 36 fokig jó, csak benne van már 5 éve időszerű csere neki. Azért rákérdezek biztos ami biztos ezen az 1 napon már nem múlik a dolog.
az jó:)
még maradtak ilyenek?:)