Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tőzsde

A HUF-ot sokáig nyomta a…

#611181 JP

A HUF-ot sokáig nyomta a vak spekuláció, de egyre jobban húzni fogják a jó hírek.

Így van ez, mint mindig.

Hitem a forint mellett, rendületlen!

Re: Gondolatok ...

#604245 macika Előzmény: #581546

Tőzsdei Roadshow 2013

2013. március 19-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ’Q’ épületében kezdetét veszi a BÉT ’Tőzsdei Roadshow’ című rendezvénysorozata. A nyíltnapokon az érdeklődők előadások, panelbeszélgetések révén ismerkedhetnek meg jobban a tőzsde és a tőkepiac működésével, valamint az expón a brókercégek standjainál további hasznos információkat kaphatnak.

Időpont:

2013. március 19. (kedd), 13:00-19:00

Helyszín:

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.),

’Q’ épület, Aula és 4. emeleti előadóterem

Az esemény beharangozó videója elérhető az alábbi linken.

Tervezett program:

AULA

Expó a BÉT és az Együttműködő Partnerek kiállító standjaival, valamint ingyenes pénzügyi tanácsadás.

4. ELŐADÓTEREM

12:30 – 13:00 Regisztráció

13:00 – 13:20 Megnyitó

13:20 – 14:00 Gazdaságpolitika 2010-2014 - Barcza György (Századvég Gazdaságkutató Zrt., vezető elemző)

14:00 – 14:30 A tőzsde működése

14:30 – 14:35 SZÜNET

14:35 – 15:00 A befektetési döntések alapjai - előadás

15:00 – 16:00 A befektetési döntések alapjai - panelbeszélgetés

16:00 – 16:05 SZÜNET

16:05 – 16:30 Fundamentális és technikai elemzés -előadás

16:30 – 17:30 Elemzési technikák - panelbeszélgetés

17:30 – 17:35 SZÜNET

17:35 – 19:00 A parkett ördögei - aktuális piaci tendenciák bemutatása

A roadshow további tervezett helyszínei és időpontjai:

2013. április - Győr

2013. szeptember - Debrecen

2013. október - Pécs

2013. november – Szeged

Re: Gondolatok ...

#581546 JP Előzmény: #26851

Az a szar, hogy már a hegyeket is meguntam.... Nincs ott már semmi.

Leérve viszont, a Tőzsde ( bét).... na az is olyan mint egy lepukkant kupleráj.

Van bikapiac sok marhával, meg van medvepiac sok vérszínü áfonyával.... Ami most van, az újjamat se mártanám belé. Sírvatag.

Re: nincs cím

#513778 JP Előzmény: #513774

Nyugodt lehet NagyBrummúr, minél olcsóbb lesz, annál többet kell majd kibányászni... ha egyszer ráadják a fejüket...

#513774 macika Előzmény: #513773

az arany is eshetne tovább, hátha lemondanak a bányászok a csodálatos hegyvidék arzénosításáról ((

Re: Szevasztok!

#513771 JP Előzmény: #513766

"milyen honlapokat ismertek, ahol jó elemzéseket lehet találni? "

Ezt , szerintem még nem találták fel. De ami jó, az előbb-utóbb elromlik. Szerintem mindegyik ebben az állapotában sinylődik. Már nevetgélni sincs rajtuk kedvem.

#513768 JP Előzmény: #513765

Félek is én ám attól, hogy egyszer csak elfogy az... de egy tőzsdés ne részvényekkel veszekedjen!! :-)

Megyek is én a búsba, a hegyekbe.

NagyBrummúr, magának is lehetne már legalább egy derülátóbb mondata :-)

Szevasztok!

#513766 wnprt

Korábban említettek egy honlapot, ahol ingyen lehet hozzájutni real time adatokhoz. Tudtok ilyen honlapról? Ezen kívül milyen honlapokat ismertek, ahol jó elemzéseket lehet találni?

Jó kis esések mostanság,…

#513757 JP

Jó kis esések mostanság, lassan csúnya vola is lehetne belőle. Csesszétek csak az agyamat, itt még úgy sem veszek részvényt.

Ettől a görög helyzettől lehetne már valami, mondjuk valami újabb alj, vagy a közeli.... na ott már megjönne az étvágyam, nekem is. Addig csak tribling az egész , de a piac az úr ... én meg kivárok a nagy unalmasban.

#429436 JP

Úgy tűnik a BÉT-es aranyifjak ellőtték már minden puskaporukat, és csak annak köszönhetjük, hogy nem lőtték még szitábbá a BUX-ot, mert az ellenség kicsit belefáradt már az öldöklésbe. Pedig rajtuk áll most minden. A BÉT sorsa a pincében folytatódik. Egy kirohanás, nem lehetetlen - az őrület nagy és váratlan úr a tőzsdén - ,de öngyilkosság szintü volna. Marad a menekülés, ki merre lát: Kacor király közeleg!

#425454 JP Előzmény: #424905

Eldugult a dollár vezeték. Soros papa is riogat, azt sem tudja, hogy üsse-vágja az eurót, a sirató falat is lefejelné, csak menjen a dollár..... a gazdasági média görög-csődről paráztat.... Nehéz helyzetben vagyunk. Mit hova kéne fektetni?? ez itt a kérdés -jobbára pénzügyi értelemben értve :-)

Alapos kis dollár-éhinsé…

#424905 JP

Alapos kis dollár-éhinség jő újra a piacokon......Ez nem tesz jót se részvénynek, sem az xyz/usd longoknak.... sem a gazdaságoknak.