Nyugodt lehet NagyBrummúr, minél olcsóbb lesz, annál többet kell majd kibányászni... ha egyszer ráadják a fejüket...
Nyugodt lehet NagyBrummúr, minél olcsóbb lesz, annál többet kell majd kibányászni... ha egyszer ráadják a fejüket...
az arany is eshetne tovább, hátha lemondanak a bányászok a csodálatos hegyvidék arzénosításáról ((
"milyen honlapokat ismertek, ahol jó elemzéseket lehet találni? "
Ezt , szerintem még nem találták fel. De ami jó, az előbb-utóbb elromlik. Szerintem mindegyik ebben az állapotában sinylődik. Már nevetgélni sincs rajtuk kedvem.
havasi medvét akarna lőni, de nem találja a puskát ))
Félek is én ám attól, hogy egyszer csak elfogy az... de egy tőzsdés ne részvényekkel veszekedjen!! :-)
Megyek is én a búsba, a hegyekbe.
NagyBrummúr, magának is lehetne már legalább egy derülátóbb mondata :-)
Korábban említettek egy honlapot, ahol ingyen lehet hozzájutni real time adatokhoz. Tudtok ilyen honlapról? Ezen kívül milyen honlapokat ismertek, ahol jó elemzéseket lehet találni?
hát a széll kálmán csak less mint humet 900-nál a kicsíkok
Jó kis esések mostanság, lassan csúnya vola is lehetne belőle. Csesszétek csak az agyamat, itt még úgy sem veszek részvényt.
Ettől a görög helyzettől lehetne már valami, mondjuk valami újabb alj, vagy a közeli.... na ott már megjönne az étvágyam, nekem is. Addig csak tribling az egész , de a piac az úr ... én meg kivárok a nagy unalmasban.
Úgy tűnik a BÉT-es aranyifjak ellőtték már minden puskaporukat, és csak annak köszönhetjük, hogy nem lőtték még szitábbá a BUX-ot, mert az ellenség kicsit belefáradt már az öldöklésbe. Pedig rajtuk áll most minden. A BÉT sorsa a pincében folytatódik. Egy kirohanás, nem lehetetlen - az őrület nagy és váratlan úr a tőzsdén - ,de öngyilkosság szintü volna. Marad a menekülés, ki merre lát: Kacor király közeleg!
Eldugult a dollár vezeték. Soros papa is riogat, azt sem tudja, hogy üsse-vágja az eurót, a sirató falat is lefejelné, csak menjen a dollár..... a gazdasági média görög-csődről paráztat.... Nehéz helyzetben vagyunk. Mit hova kéne fektetni?? ez itt a kérdés -jobbára pénzügyi értelemben értve :-)
Alapos kis dollár-éhinség jő újra a piacokon......Ez nem tesz jót se részvénynek, sem az xyz/usd longoknak.... sem a gazdaságoknak.
Úgy nézem, közeleg a vételi időszak. A részvényárfolyamok egyre jobban közelítenek ahhoz a szinthez ahol másfél éve már én is vennék. Már kezd bizseregni bennem az adrenalin. De azért nem kapkodom el, először csak érjenek le a célba ( mol, otp, bux, matáv, a szarakat most mellőzném ) , aztán meglássuk mit mívelnek vélük. Lehet, hogy később még olcsóbban veszek, vagy már az is jó lépés, továbbra is,ha nem szenved bennük a pénz... fölöslegesen.
Valami QE3 -nak csak kell lennie, előbb-utóbb ,mert ez a QE2 ez nem sokat segített, szerintem semmit se, de ez most mindegy. Bernanke bácsi, keményebb ez már maguknak mint a heró.
ma már volt, rába elemzéshez írt.
Végre estek már egyet ezek a részvényárfolyamok. Kezdem érezni, hogy valaha újra befektetek részvényekbe. Pedig ennek az ellenkezőjére is fel voltam készülve :-)
Bargain , hol vagy? Ez a részvénypiaci mozgás már neked való volna! Egy ilyen mozgást túlélsz, a szívinfarktus már mese-játék! :-)