A HUF-ot sokáig nyomta a vak spekuláció, de egyre jobban húzni fogják a jó hírek.
Így van ez, mint mindig.
Hitem a forint mellett, rendületlen!
A HUF-ot sokáig nyomta a vak spekuláció, de egyre jobban húzni fogják a jó hírek.
Így van ez, mint mindig.
Hitem a forint mellett, rendületlen!
Tőzsdei Roadshow 2013
2013. március 19-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ’Q’ épületében kezdetét veszi a BÉT ’Tőzsdei Roadshow’ című rendezvénysorozata. A nyíltnapokon az érdeklődők előadások, panelbeszélgetések révén ismerkedhetnek meg jobban a tőzsde és a tőkepiac működésével, valamint az expón a brókercégek standjainál további hasznos információkat kaphatnak.
Időpont:
2013. március 19. (kedd), 13:00-19:00
Helyszín:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.),
’Q’ épület, Aula és 4. emeleti előadóterem
Az esemény beharangozó videója elérhető az alábbi linken.
Tervezett program:
AULA
Expó a BÉT és az Együttműködő Partnerek kiállító standjaival, valamint ingyenes pénzügyi tanácsadás.
4. ELŐADÓTEREM
12:30 – 13:00 Regisztráció
13:00 – 13:20 Megnyitó
13:20 – 14:00 Gazdaságpolitika 2010-2014 - Barcza György (Századvég Gazdaságkutató Zrt., vezető elemző)
14:00 – 14:30 A tőzsde működése
14:30 – 14:35 SZÜNET
14:35 – 15:00 A befektetési döntések alapjai - előadás
15:00 – 16:00 A befektetési döntések alapjai - panelbeszélgetés
16:00 – 16:05 SZÜNET
16:05 – 16:30 Fundamentális és technikai elemzés -előadás
16:30 – 17:30 Elemzési technikák - panelbeszélgetés
17:30 – 17:35 SZÜNET
17:35 – 19:00 A parkett ördögei - aktuális piaci tendenciák bemutatása
A roadshow további tervezett helyszínei és időpontjai:
2013. április - Győr
2013. szeptember - Debrecen
2013. október - Pécs
2013. november – Szeged
Az a szar, hogy már a hegyeket is meguntam.... Nincs ott már semmi.
Leérve viszont, a Tőzsde ( bét).... na az is olyan mint egy lepukkant kupleráj.
Van bikapiac sok marhával, meg van medvepiac sok vérszínü áfonyával.... Ami most van, az újjamat se mártanám belé. Sírvatag.
Nyugodt lehet NagyBrummúr, minél olcsóbb lesz, annál többet kell majd kibányászni... ha egyszer ráadják a fejüket...
az arany is eshetne tovább, hátha lemondanak a bányászok a csodálatos hegyvidék arzénosításáról ((
"milyen honlapokat ismertek, ahol jó elemzéseket lehet találni? "
Ezt , szerintem még nem találták fel. De ami jó, az előbb-utóbb elromlik. Szerintem mindegyik ebben az állapotában sinylődik. Már nevetgélni sincs rajtuk kedvem.
havasi medvét akarna lőni, de nem találja a puskát ))
Félek is én ám attól, hogy egyszer csak elfogy az... de egy tőzsdés ne részvényekkel veszekedjen!! :-)
Megyek is én a búsba, a hegyekbe.
NagyBrummúr, magának is lehetne már legalább egy derülátóbb mondata :-)
Korábban említettek egy honlapot, ahol ingyen lehet hozzájutni real time adatokhoz. Tudtok ilyen honlapról? Ezen kívül milyen honlapokat ismertek, ahol jó elemzéseket lehet találni?
hát a széll kálmán csak less mint humet 900-nál a kicsíkok
Jó kis esések mostanság, lassan csúnya vola is lehetne belőle. Csesszétek csak az agyamat, itt még úgy sem veszek részvényt.
Ettől a görög helyzettől lehetne már valami, mondjuk valami újabb alj, vagy a közeli.... na ott már megjönne az étvágyam, nekem is. Addig csak tribling az egész , de a piac az úr ... én meg kivárok a nagy unalmasban.
Úgy tűnik a BÉT-es aranyifjak ellőtték már minden puskaporukat, és csak annak köszönhetjük, hogy nem lőtték még szitábbá a BUX-ot, mert az ellenség kicsit belefáradt már az öldöklésbe. Pedig rajtuk áll most minden. A BÉT sorsa a pincében folytatódik. Egy kirohanás, nem lehetetlen - az őrület nagy és váratlan úr a tőzsdén - ,de öngyilkosság szintü volna. Marad a menekülés, ki merre lát: Kacor király közeleg!
Eldugult a dollár vezeték. Soros papa is riogat, azt sem tudja, hogy üsse-vágja az eurót, a sirató falat is lefejelné, csak menjen a dollár..... a gazdasági média görög-csődről paráztat.... Nehéz helyzetben vagyunk. Mit hova kéne fektetni?? ez itt a kérdés -jobbára pénzügyi értelemben értve :-)