nem:)
De miért most oszti előtt? Nem lett volna nekik is jobb felvenni az osztit?
Ezeket sose értettem...:-)
C pakolássza- ta be a sok ezres tételeket 520-nál
fene tudja mennyi lehet még neki
Én is felhatalmaztam magam ANY részvények vásárlására, csak az a baj hogy pár héttel korábban történ mindez, így karbantartásra már nem futja :-)
Megszavazta a Nyomda közgyűlés az osztalékot
2012. április 20. | 14:18
Az Állami Nyomda részvényesei a mai közgyűlésen megszavazták a 43 Ft-os osztalékjavaslatot, és elfogadták a 2011-es üzleti beszámolót, illetve ismét felhatalmazták az Igazgatóságot 20%-ig saját részvények vételére.
Az Állami Nyomda mai rendes évi közgyűlése jóváhagyta a 17,1 milliárd Ft konszolidált nettó árbevételt, illetve 623 millió Ft konszolidált mérleg szerinti eredményt tartalmazó 2011. évi üzleti beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság és a Könyvvizsgáló jelentését.
A közgyűlés támogatta az Igazgatóság 43 Ft-os osztalékjavaslatát, így a Nyomda a 2011-es teljes eredményét a részvényesei között szétosztja. Az osztalékfizetés időpontja 2012. május 15.
A Közgyűlés egyhangúan támogatta a saját részvényvásárlással kapcsolatos felhatalmazás meghosszabbítását. Ennek értelmében az Igazgatóságnak az árfolyam esetleges karbantartása és az opciós program érdekében a jegyzett tőke maximum 20%-ig van joga saját részvényeket vásárolni.
kecsegtetően ronda a mai gyertya... tudom, hogy nem mérvadó, de akkor is :D
530tól lefele vásárolom, már van egy adag belőle, de ahogy elnézem, itt kezd tanyát verni és innét fog fordulni, már ha le nem fordul 500alá.
Lesz, tavaly is volt, vágás előtt kb. 3 héttel kezdett emelkedni.
Remélem, ezzel nem szívom be, mint a telkóval. Vettem több részletben, erre leküldték 550-re. :-/ Persze ez köszönhető részben az IMF huzavonának is.
Én is ezt várom, bár ilyen forgalom mellett nehéz lesz előre beállított vételekkel beszállni.
A kérdés adott, hogy lesz-e itten osztalék rali? Mert itt mindent látni, csak örömódát nem, hogy
2nap múlva megszavazhatják a 43 ft-os osztalékot... ha jól számolom a mai záró alapján 8,1%os hozamnak felel meg...
azt várhatod, majd vágás után nyáron veszek 500 alatt ))