a múltkor is kicsit feljebb vettem amikor szép nyerővel eladtam azt mondták kár volt :)
most tickre hozta a beszállási szintemet..
a múltkor is kicsit feljebb vettem amikor szép nyerővel eladtam azt mondták kár volt :)
most tickre hozta a beszállási szintemet..
szerintem még korai volt.
Ha tévedtem akkor nyersz vele.. :)
vettem aranyat..szépen lejött értem..pont a szintemen..
vettem aranyat..szépen lejött értem..pont a szintemen..
a 11ezernél a - 20% pedig 8800..
az üzletet azért ne én hajtsam fel neked.. néha szép akciók vannak..ha látják komoly vagy engednek..nem gondolnád de időnként pl westenben is lehet jól vásárolni...de ósenben vagy árkádban is volt jó ajánlatom..
tetszik ez a lánc ezért nem mondom meg ez melyik bolt..van ott egy köves téma is az sem rossz.. fehér aranyat akarok nem valami szar gépit hanem aminek lelke van.. ez fehérarany némi sárga arany dísszel..
priviben küldtem egy tippet..
"Nézd csak a hazai éxerpiacot.. 10-11eFt/gr az új éxer.. a múltkor megnéztem egy témát csaj már élből adni akart 20% kedvezményt.."
Ezt írtad, én erre válaszoltam. Nálam a 10.000-ből a 20% kedvezmény "élből" 8000ezer forint. Javíts ki légyszives, ha nem így van! Erre írtam, hogy új ékszerben 8000 Ft/gr árak nem léteznek! De ha valahol tudsz ilyet, komolyan várnám a válaszod priviben, hogy hol elérhető a dolog, mert nagy tételben érdekelne!
(Ahogy érdekelne most 270ért euró vagy 200 Ft-ért dollár, hátha valahol nem követik a piaci árat, vagy van elfekvőben készleten :) )
amiről beszélek az tény..nem kell megszavazni..egy nagysúlyú férfi lánccal szemezgetek..oktogon közelében van a bolt..
10-11ezret írtam.. a kis súlyú vackoknál tényleg vannak 12-14ezres árak/gr..(extrém 20kt is láttam)
azt se feledjük lehetnek olyan készletek amik még emelkedés elöttiek..vagy egyszerűen rezsire kell...nem akarom megfejteni.. ő dolga..
piaci áron a hüje is tud venni.. akkor veszek ha megéri..vettem párszor pénzverde udvarában is éxereket.. nagyker áron.. van ázsiából 22 és 24 karátos éxereim ha ezt eladom lehet megveszem..volt ott más is ami megérte.. a kettőt együtt jobban eladja értelmes áron.
http://www.aurumekszer.hu/termekadatlap.php?fprm=tadatlap&termekkod=120427
12.110Ft/gr.. ilyen áron kaphatsz a nagyobb plázákban is.. a boltok a készletből adnak nem követik napi szinten az eladási áraikkal a piacot.
Ha a 6600 Ft-os áron fölvásárolt tört arannyal nem csinál semmit az üzlet, hanem csak kiteszi eladni akkor 6600 * 1,27 (+ ÁFA ugye) = 8400 Ft/gr, de ezzel az üzlet ugye nem keresett semmit. Na ezért abszurd a 10.000 Ft-os áron árult uj arany, amiből 20% kedvezményt adnak.
Számold már ki, hogy a 8000 Ft-os brutto eladási ár még az alapanyagárat sem fedezi.
Ez nem arról szól mit gondolok, ezek TÉNYEK. Csak nézz utána a neten a felvásárlási áraknak (ezek ugye netto árak), és rájössz miről beszélek.
Beírásomat nem okoskodásnak vagy kioktatásnak szántam, ha úgy értetted, elnézésed kérem. Csupán segítő szándékkal írtam a felvetésedre.
azért látod vettem tipródik beszűkül ha eladom mindjárt feljebb megy :)
de hozott a konyhára.. most kiszálltam pár nyerő témából kp most az isten..
nincs jelentősége mit gondolsz.. nem is neked írtam..én leírtam te meg feldolgozod a legjobb tudásod szerint..
én inkább 1550-1570 közül indítanék egy longot (monjuk 1800-ig..)
10e/gr az új ékszernek grammja, és még akartak adni 20% kedvezményt is?
Szerintem valamit vagy félreérthettél, vagy maximum valami használt ékszer lehetett, esetleg 8 karátos ...
nem hiszek benne.. jók a vállalati eredmények.. még olcsók a részvények..hírek voltak india ázsia sem vesz annyit mint rég..
Nézd csak a hazai éxerpiacot.. 10-11eFt/gr az új éxer.. a múltkor megnéztem egy témát csaj már élből adni akart 20% kedvezményt..
sztem beszűkül 1600-1700közé..várok egy letörést a sávom alja felé..
lehet hogy kár volt.ha ez innen el verekedi magát 1700-fölé,2000 felett lessz a vége.És fullon van shortolva.
pedig próbáltam jól eltakarni...))