Ma reggel kötöttem át mindent a TL16-ra ...:)
Úgy látom már megjelentek az új certik a kifutók helyett, ebből a szempontból dicséret illeti az Erstet, hiszen ez nem volt mindig igy:
A GoldTLong16 hasonló paraméterekkel kereskedhető, mint a 14.
Olajnál rollover lesz.
Viszont az USDHUFT Long kifutó certi helyett egy jóval meredekebbet vezettek be, nagyobb áttétellel, jóval közelebbi kiütési szinttel.
Szerencsejátékosok előnyben?
Szó sincs róla, közép- és hosszabb távú pozikra pályázom, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell stop szinteket figyelembe vennem.
Nem vagyok pipa senkire és nincs az Erstenél számlám.
Jelenleg azonban úgy tudom, más nem forgalmaz olyan kiterjedten certifikátokat idehaza, mint ők.
Egyéb megoldások munkahelyről és a számomra elérhető és ésszerű összegekkel nem tüntek eddig logikusnak.
Azonban mindig nyitott vagyok az újra és ha valaki fél mondatokkal kommunikál, akkor vissza szoktam kérdezni.
Kellemes Hétvéget!
Ha rövid pozikra pályázol akkor azt miért certivel kereskeded? Nyitsz egy Admiral számlát pl. és holnap is tudsz kereskedni.
Én certivel TBSZ számlán lavírozok és szigorúan hosszabb távú döntések. Pár napos pozikat meg Metraderen egyszerűbb lekereskedni.
honnan kellett volna tudnom, ersténél van számlád????
Alapjában véve rosszat akartam...
ha magadra vagy pipa, mert zártad, ne itt töltsd ki....
na viszlát....
Bocsi, de ez egy kifejtős kérdés volt:
Equitas vagy OTP portálon biztos nem, és szerintem az Erste maga sem forgalmazza hétfőig Magyarországon - banki szünet idején.
(Épp ezért szálltam ki belőle, mert 4 nap túl hosszú idő ahhoz, hogy ne tudja belenyúlni.)
Ha ebben változás van, akkor légszives szolgálj egy konkrét példával, köszi.
jaaa, ahol akarod....!!!!
Nem értek hozzá, nem mondom, hogy semmikor, de biztos csak hosszú távra, csak a pénzed egy részével és találd ki, hogy hol fogod örizgetni.
Erste által forgalmazott arany certit hol tudok piros betüs ünnepen visszavenni?
Fizikai aranyat mikor érdemes venni
azt ne írjátok, hogy semmikor :-)
Akkor meg minek zártad?
holnap még vissza veheted....
Most mán mind1, felszámoltam a pozit, bár szinte biztosra veszem, hogy vissza fogják rángatni a hetes doji jelezte 1660-as szint fölé - legkésőbb pénteken.
Két részletben vettem 1685-ös átlagáron olyan 2 hete, a nagy esés utáni visszapattincsban.
Most megint úgy érzem nagyon ködösitenek, és bár ott van az előző bejegyzésemben irt heti és havi doji - ami elvileg támaszt nyújthatna - négy nap a havi opciós lejárattal nagyon meredek terepnek tünik úgy, hogy nem tudok belenyúlni...
Jó de milyen long pozi? Ma vásárolt, 1 hónapja, 1 éve...mert erre így nehéz válaszolni. Nekem pl. van októberi long pozim is, azt átviszem simán. Aki tegnap vett annak nem biztos, hogy jó ötlet.