Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Úgy látom már megjelente…

#493934 TrendMan

Úgy látom már megjelentek az új certik a kifutók helyett, ebből a szempontból dicséret illeti az Erstet, hiszen ez nem volt mindig igy:

A GoldTLong16 hasonló paraméterekkel kereskedhető, mint a 14.

Olajnál rollover lesz.

Viszont az USDHUFT Long kifutó certi helyett egy jóval meredekebbet vezettek be, nagyobb áttétellel, jóval közelebbi kiütési szinttel.

Szerencsejátékosok előnyben?

akinek erste TL14 certij…

#493919 Ibiza

akinek erste TL14 certije van figyeljen..holnap lejár

Re: nincs cím

#490221 TrendMan Előzmény: #490215

Szó sincs róla, közép- és hosszabb távú pozikra pályázom, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell stop szinteket figyelembe vennem.

#490218 TrendMan Előzmény: #490214

Nem vagyok pipa senkire és nincs az Erstenél számlám.

Jelenleg azonban úgy tudom, más nem forgalmaz olyan kiterjedten certifikátokat idehaza, mint ők.

Egyéb megoldások munkahelyről és a számomra elérhető és ésszerű összegekkel nem tüntek eddig logikusnak.

Azonban mindig nyitott vagyok az újra és ha valaki fél mondatokkal kommunikál, akkor vissza szoktam kérdezni.

Kellemes Hétvéget!

#490215 lackok Előzmény: #490200

Ha rövid pozikra pályázol akkor azt miért certivel kereskeded? Nyitsz egy Admiral számlát pl. és holnap is tudsz kereskedni.

Én certivel TBSZ számlán lavírozok és szigorúan hosszabb távú döntések. Pár napos pozikat meg Metraderen egyszerűbb lekereskedni.

#490214 hosszhuszár Előzmény: #490200

honnan kellett volna tudnom, ersténél van számlád????

Alapjában véve rosszat akartam...

ha magadra vagy pipa, mert zártad, ne itt töltsd ki....

na viszlát....

#490200 TrendMan Előzmény: #490197

Bocsi, de ez egy kifejtős kérdés volt:

Equitas vagy OTP portálon biztos nem, és szerintem az Erste maga sem forgalmazza hétfőig Magyarországon - banki szünet idején.

(Épp ezért szálltam ki belőle, mert 4 nap túl hosszú idő ahhoz, hogy ne tudja belenyúlni.)

Ha ebben változás van, akkor légszives szolgálj egy konkrét példával, köszi.

#490192 TrendMan Előzmény: #490184

Nem értek hozzá, nem mondom, hogy semmikor, de biztos csak hosszú távra, csak a pénzed egy részével és találd ki, hogy hol fogod örizgetni.

Most mán mind1, felszámo…

#490164 TrendMan

Most mán mind1, felszámoltam a pozit, bár szinte biztosra veszem, hogy vissza fogják rángatni a hetes doji jelezte 1660-as szint fölé - legkésőbb pénteken.

#489994 TrendMan Előzmény: #489944

Két részletben vettem 1685-ös átlagáron olyan 2 hete, a nagy esés utáni visszapattincsban.

Most megint úgy érzem nagyon ködösitenek, és bár ott van az előző bejegyzésemben irt heti és havi doji - ami elvileg támaszt nyújthatna - négy nap a havi opciós lejárattal nagyon meredek terepnek tünik úgy, hogy nem tudok belenyúlni...

#489944 lackok Előzmény: #489819

Jó de milyen long pozi? Ma vásárolt, 1 hónapja, 1 éve...mert erre így nehéz válaszolni. Nekem pl. van októberi long pozim is, azt átviszem simán. Aki tegnap vett annak nem biztos, hogy jó ötlet.

Kiváncsi lennék kinek mi…

#489819 TrendMan

Kiváncsi lennék kinek mi a véleménye arany long pozi átviteléről a 4 napos ünnepen túlra úgy, hogy közben jön az ominózus 3. péntek?

Jó gondolat, vagy nagy esés jöhet?