Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Valamelyik összeesküvés-…

#498923 anti-qxxl

Valamelyik összeesküvés-hívő quantum-fan elmagyarázhatná hogy hogyan tehet tönkre egy teljesen likvid piacon működő befektetési alapot az hogy kiszállnak páran belőle?

Csak a pilótajátékoknál jelenthet ez problémát, amit ezzel be is ismertetek.

Re: Megjelentek a hiénák is?

#498922 Amatoregy Előzmény: #498918

"de láttam, hogy a Quantumhoz vmilyen részben de közöd volt. "

azért ez érdekelne, hogy miböl jött le a levélirónak?

Szóval ha bárki bármit szervez akkor az ilyen jellegű "tagokra" figyeljenek...

Döbbenet, ahogy ez az em…

#498920 Platina

Döbbenet, ahogy ez az emberutánzat....mire képes!!!Nagyon aljas a viselkedése, besokkoltam-kész!!! Utolsó......

Játszik az emberek életével....

Sz.István

Semmi nem szent Neki...

Megjelentek a hiénák is?

#498918 Amatoregy

Kinomban irom... :(

Hogy hivták a busz sofőrt akkor?

..

Bocs elkezdtem beirni egy hosszabb kommentet, csak közben elolvastam egy privát üzenetet ami kiverte nálam a biztosítékot...

Be is idézem ide nev nelkül:

"Szia! xxxxxxxxx vagyok. Bocsi, hogy rád írok, de láttam, hogy a Quantumhoz vmilyen részben de közöd volt. Az érdekelne, hogy mi fogott meg a Quantumban, miért bíztad rá a pénzüket? Azért kérdezősködöm, mert jelenleg én bár csupán .............. vagyok, de jelen pillanatban is egy hasonló cég beindításán dolgozom, viszont egyértelműen hosszabb távra tervezve, egyértelmű számlakimutatást vezetve. Itt van egy például amit most zártam le: .........................................................- szerintem hasonló tökéletesen megfelelő lenne. Hozzáteszem, hogy magas kockázati étvággyal rendelkezőknek lenne az egész, tehát én nem etetnék senkit havi fix 3%-kal. Sajnos most a károsultaktól lehet a legtöbbet tanulni, hogy végülis mi vezette őket arra, hogy belépjenek egy ilyen rendszerbe, esetlegesen mit hiányoltál? Remélem nem veszed tolakodásnak a privát üzenetem, és előre is köszönöm segítséged! Üdvözlettel: ........................."

Hát először is:

- kérdezd meg tőlük itt!!!

- másodszor: többször leirtam itt a fórumban meg máshol is, hogy nincs közöm a qxxl és hasonló társaságokhoz. Magam kereskedem amikor ráérek.

de emlékeztetőül:

836 hsz 2012/04/04 és 2012/02/24-i hozzászólásom:

Ps. Nem vagyok a történetben benne, csak néha beleolvasok.

761 hsz: 2012/04/03

"Ps: sem qxxl sem perfecto sem egyéb kezelt számlás történetnek nem vagyok az ügyfele."

És annyit még kiegészítésül, hogy sem ügyfelük, sem tagjuk, sem előadójuk, sem tulajdonos, sem egyéb közöm nincs hozzájuk.

Ha valaki a zavarosban akar halászni (esetleg hiéna) akkor vegye már a fáradtságot magának, hogy 2-3 napot - nem többet - vissza olvas!!

Bocs mindenkitől a kirohanásért!

Re: nincs cím

#498915 aSzabe Előzmény: #498912

Én simán bekajáltam hogy te vagy Leona.

Szép próbálkozás volt, gratulálok!

Senki nem vette be, de akkor is tetszett, mert kellőképp kreatív. Csak a tények és a matematika szól ellened..:-)

#498912 Platina Előzmény: #498910

Saját topikodon belül-kívül sok mindenre képesnek mutattad magad!

Sokkolva vagyok Tőled!!!!!!!

#498910 sz.istvan Előzmény: #498906

Huh! Olyan érzésem van mintha valami óvodás lennél! Tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak csinálod?

Sz.István – kimoderálta QuantumXXL.Károsult bejegyzését ami szerinte sértette a személyiségi jogokat. Ergo nem sz.istván írta be a neveket hanem QuantumXXL.Károsult!

Ezt érted?? Vagy írjam lassabban?

Leona – ironizálva (leutánozva QuantumXXL.Károsult beírását) „bevallotta”, hogy ő indította a botrányt. Ergo Leona nem ugyan az, mint sz.istván vagy QuantumXXL.Károsult, hanem ő a quantum vezetőségéből valaki!

Ennél egyszerűbben nem tudom leírni. Ha ezt sem érted, akkor menj el orvoshoz, vagy végezd el újra az iskolát kisegítőben.

Nem hiszen, hogy ezek után én bármit is meg fogok válaszolni amit irkálsz, mert egyszerűen annyira alacsony az értelmi szinted, hogy ide már nem tudok lesüllyedni..

#498906 Platina Előzmény: #498903

Hmmm, szép kis akció! Gratulálok! Remélem az eldobott bumerángod most már megtalálta a megfelelő irányt!!!!!

Sz.István=Leona=QuantumXXLKárosult

Kelvin barátod milyen neveken segített?

Vagy neki csak a Perfectos ügyfélszerzés volt a lényeg?

#498903 sz.istvan Előzmény: #498869

Na végre, hogy megjött a quantum vezetősége is!!!

Csak ide találtok már pár nap után, főleg hogy végre az Origo.hu-n már címlapon is vagytok:

Jobb oldalon a számol blog: Az első komoly forex bedőlés itt a direkt link:

http://kiszamolo.postr.hu/forex-veszteseg-a-quantum-bukasa-001

Szép kis fikciót találtál ki itt, biztos nehéz volt összerakni… :-)

Persze ez alapötletet lenyúltad QuantumXXl.Károsult –tól. De azért így sem lett rossz!

Csak egy a bibi! Amíg ti találgattok, hogy vajon ki lehetett e mögött a „lejárató kampány” mögött addig én tényeket közöltem és nem fikciókat! (zárójelben jegyzem meg, hogy minden szavamra bizonyítékom van és elő fogok állni vele a megfelelő helyen és időben)

Jelzett "Nagycég" alatt biztos a "biztosítási nagy céget"-et érted, aki most biztos nagyon boldog, hogy belekeveredett, de hidd el az égvilágon semmi közük hozzám! (ez is ki fog derülni, mert én ott leszek a bírósági tárgyalásotokon és ott be fogok mutatkozni!)

Rájöttem a MAM számla gyöngéjére?? Miért van neki olyan?

A ti hozzáértésetek a forex vagy egyáltalán a pénzügyi világhoz a béka segge alatt van barátom! Ti mlm szakbarbárok vagytok semmi több. (meg csalók, szélhámosok, stb…)

Most összeesküvés elméleteket próbáltok gyártani a nyilvánvaló csalósotokra! Most is azon töritek a fejeteket, hogy lehetne ezt megúszni és rákenni másara a felelősséget! Mindenki hibázott, mindenki rosszat akart nektek, de ti meg a „csoda” robototok volt az ász.

Nem semmi amit műveltek!

Persze a „Nagy Cég” intézte azt is hogy a Tadawul azonnal álljon át az új allokációs rendszerre! Te tényleg beteg vagy!!! Ettől majdnem leestem a székről. Normálisak vagytok ti egyáltalán, van fogalmatok arról, hogy miket állítotok???

Egy magyarországi cég megkente a Tadawul fogaskerekeit és azok azonnal bezárták a kötéseket!

Február óta tudjátok, hogy meglesz az átállás, csak nem tudtatok, mit kezdeni a görgetett mínusszal, barátom. Ez volt a baj…

Örülök, hogy itt vagytok végre és megismerheti mindenki, hogy mennyit is értetek valójában ahhoz amit csináltatok! Szánalmas, buta, együgyű leveleiteket fogjuk itt olvasni! Minden egyes hozzászólással nőni fog azok tábora aki felismerik a hozzá nem értéseteket a témához.

Elkezdtek fenyegetni titeket? Hát mire számítottatok amikor kicsaltátok az emberek pénzét?

Itt jegyezném meg már sokadszorra, hogy nem én tettem ki a neveteket, sőt el is távolítottam!

Nem jó szívvel, de hát a jogok ugye amik védenek még egyenlőre titeket…

De térjünk vissza arra az ominózus bedőlésre:

Meg tudnád nekünk mutatni , hogy mégis mennyi pénzt vontak ki tőletek közvetlenül a bedőlés előtt? Ez okozta veszteséget??? Mert tudtommal az emberek a bedőlés után azaz hétfőn kezdték el kivonni a tőkét, amikor már csak a lezárt kötések voltak.

NE HAZUDJATOK TOVÁBB!!!

A bedőlés oka egyértelműen az idióta, analfabéta robototoknak köszönhető! Tavaly szeptemberi kötéseket 1,45 (EURUSD) görgetettek magatok előtt.

EZ VOLT AZ OKA ANNAK, HOGY ELÉGETTÉTEK AZ EMBEREK PÉNZÉT!

#498890 aSzabe Előzmény: #498883

A macskám is megveszett ettől a történettől. Irtózatosan kreatívak....

Azt még elsüthetnék esetleg, hogy a lebegő mínuszt fejen állva kell nézni, akkor plusz.

Amúgy gondolom a belső emberek még az átállás előtt kivették a teljes pénzüket, már ha érdemes volt nekik valamennyit is bent tartani ekkora bevételek mellett.

#498883 rbbj11 Előzmény: #498875

vazz, azt nem gondoltam volna, h. máris akad, aki nem akad fenn azonnal a logikán... :SSS

Márbocsánat, de ha vki itt nem veszi le egyből, h. butaságról volt szó, akkor nem csodálom, h. bebukott ezzel a történettel SSS

#498877 rbbj11 Előzmény: #498869

te tényleg azt hiszed vazzeg hogy itt csak fogyatékosok vannak??? :D

Századjára is leírva: nagyon egyszerű, ha vmi jól működik, nincs rejtegetett minusz, akkor teljesen mindegy, hányan veszik ki a pénzüket. Ez csak piramisjátéknál lehet gond. Ha van 100 ügyfél, mondjuk abból 10 0%-ban, 50 +20%-ban, 40 +70%-ban, akkor semmi gond nincs azzal, ha 50-en kiveszik a pénzüket, a maradékkal fut tovább a rendszer. Akkor is fut, ha egyetlen ügyfél marad.

Ennél primitívebb hsz-t még nem produkált itt senki, grat! :))

#498875 pruntyoke Előzmény: #498869

hát ez szép..és még be is vallod..

jobb is hogy nem nevezed meg magad mert itt sokan meglincselnének..

nem kevés ügyfél nem keveset veszített..ezek szerint többek között miattad..

SZÉGYELLHETED MAGAD!!!

Remélem az élet ezért még visszavág neked..