Regisztráció Elfelejtett jelszó

Megjelentek a hiénák is?

Amatoregy

Kinomban irom... :(

Hogy hivták a busz sofőrt akkor?

..

Bocs elkezdtem beirni egy hosszabb kommentet, csak közben elolvastam egy privát üzenetet ami kiverte nálam a biztosítékot...

Be is idézem ide nev nelkül:

"Szia! xxxxxxxxx vagyok. Bocsi, hogy rád írok, de láttam, hogy a Quantumhoz vmilyen részben de közöd volt. Az érdekelne, hogy mi fogott meg a Quantumban, miért bíztad rá a pénzüket? Azért kérdezősködöm, mert jelenleg én bár csupán .............. vagyok, de jelen pillanatban is egy hasonló cég beindításán dolgozom, viszont egyértelműen hosszabb távra tervezve, egyértelmű számlakimutatást vezetve. Itt van egy például amit most zártam le: .........................................................- szerintem hasonló tökéletesen megfelelő lenne. Hozzáteszem, hogy magas kockázati étvággyal rendelkezőknek lenne az egész, tehát én nem etetnék senkit havi fix 3%-kal. Sajnos most a károsultaktól lehet a legtöbbet tanulni, hogy végülis mi vezette őket arra, hogy belépjenek egy ilyen rendszerbe, esetlegesen mit hiányoltál? Remélem nem veszed tolakodásnak a privát üzenetem, és előre is köszönöm segítséged! Üdvözlettel: ........................."

Hát először is:

- kérdezd meg tőlük itt!!!

- másodszor: többször leirtam itt a fórumban meg máshol is, hogy nincs közöm a qxxl és hasonló társaságokhoz. Magam kereskedem amikor ráérek.

de emlékeztetőül:

836 hsz 2012/04/04 és 2012/02/24-i hozzászólásom:

Ps. Nem vagyok a történetben benne, csak néha beleolvasok.

761 hsz: 2012/04/03

"Ps: sem qxxl sem perfecto sem egyéb kezelt számlás történetnek nem vagyok az ügyfele."

És annyit még kiegészítésül, hogy sem ügyfelük, sem tagjuk, sem előadójuk, sem tulajdonos, sem egyéb közöm nincs hozzájuk.

Ha valaki a zavarosban akar halászni (esetleg hiéna) akkor vegye már a fáradtságot magának, hogy 2-3 napot - nem többet - vissza olvas!!

Bocs mindenkitől a kirohanásért!