Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

sz.istvan Előzmény: #498869

Na végre, hogy megjött a quantum vezetősége is!!!

Csak ide találtok már pár nap után, főleg hogy végre az Origo.hu-n már címlapon is vagytok:

Jobb oldalon a számol blog: Az első komoly forex bedőlés itt a direkt link:

http://kiszamolo.postr.hu/forex-veszteseg-a-quantum-bukasa-001

Szép kis fikciót találtál ki itt, biztos nehéz volt összerakni… :-)

Persze ez alapötletet lenyúltad QuantumXXl.Károsult –tól. De azért így sem lett rossz!

Csak egy a bibi! Amíg ti találgattok, hogy vajon ki lehetett e mögött a „lejárató kampány” mögött addig én tényeket közöltem és nem fikciókat! (zárójelben jegyzem meg, hogy minden szavamra bizonyítékom van és elő fogok állni vele a megfelelő helyen és időben)

Jelzett "Nagycég" alatt biztos a "biztosítási nagy céget"-et érted, aki most biztos nagyon boldog, hogy belekeveredett, de hidd el az égvilágon semmi közük hozzám! (ez is ki fog derülni, mert én ott leszek a bírósági tárgyalásotokon és ott be fogok mutatkozni!)

Rájöttem a MAM számla gyöngéjére?? Miért van neki olyan?

A ti hozzáértésetek a forex vagy egyáltalán a pénzügyi világhoz a béka segge alatt van barátom! Ti mlm szakbarbárok vagytok semmi több. (meg csalók, szélhámosok, stb…)

Most összeesküvés elméleteket próbáltok gyártani a nyilvánvaló csalósotokra! Most is azon töritek a fejeteket, hogy lehetne ezt megúszni és rákenni másara a felelősséget! Mindenki hibázott, mindenki rosszat akart nektek, de ti meg a „csoda” robototok volt az ász.

Nem semmi amit műveltek!

Persze a „Nagy Cég” intézte azt is hogy a Tadawul azonnal álljon át az új allokációs rendszerre! Te tényleg beteg vagy!!! Ettől majdnem leestem a székről. Normálisak vagytok ti egyáltalán, van fogalmatok arról, hogy miket állítotok???

Egy magyarországi cég megkente a Tadawul fogaskerekeit és azok azonnal bezárták a kötéseket!

Február óta tudjátok, hogy meglesz az átállás, csak nem tudtatok, mit kezdeni a görgetett mínusszal, barátom. Ez volt a baj…

Örülök, hogy itt vagytok végre és megismerheti mindenki, hogy mennyit is értetek valójában ahhoz amit csináltatok! Szánalmas, buta, együgyű leveleiteket fogjuk itt olvasni! Minden egyes hozzászólással nőni fog azok tábora aki felismerik a hozzá nem értéseteket a témához.

Elkezdtek fenyegetni titeket? Hát mire számítottatok amikor kicsaltátok az emberek pénzét?

Itt jegyezném meg már sokadszorra, hogy nem én tettem ki a neveteket, sőt el is távolítottam!

Nem jó szívvel, de hát a jogok ugye amik védenek még egyenlőre titeket…

De térjünk vissza arra az ominózus bedőlésre:

Meg tudnád nekünk mutatni , hogy mégis mennyi pénzt vontak ki tőletek közvetlenül a bedőlés előtt? Ez okozta veszteséget??? Mert tudtommal az emberek a bedőlés után azaz hétfőn kezdték el kivonni a tőkét, amikor már csak a lezárt kötések voltak.

NE HAZUDJATOK TOVÁBB!!!

A bedőlés oka egyértelműen az idióta, analfabéta robototoknak köszönhető! Tavaly szeptemberi kötéseket 1,45 (EURUSD) görgetettek magatok előtt.

EZ VOLT AZ OKA ANNAK, HOGY ELÉGETTÉTEK AZ EMBEREK PÉNZÉT!