Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#498507 Platina Előzmény: #498499

Neked pláne érdeked lenne, hogy valóban végig gondold a feltett kérdéseimet, hiszen Te több kapura játszol folyamatában - kiderült a beírogatásaidból!!! Inkább védd az aktuálisan referált Perfectod hátterét - nehogy ott is gázok legyenek!

Sz. Istvánnal is cimborálsz.....

Mikor mi a saját érdeked .....

Kedden délután küldtem a…

#498505 Emma11

Kedden délután küldtem a POA de még semmi sem történt...Mind a 2 e-mail címre...Várok...De meddig?

#498502 Peggy01 Előzmény: #498475

A piramisjátékról hasonlókat írt minuszöt még decemberben.

A béta 10%-os büntijét a Tadawull azért nem vonta le, mert nem volt benne a POA-ban.

Ez csak a QXXL ijesztgetése volt a hírleveleiben.

#498499 kelvin Előzmény: #498486

Most komolyan platina Te tényleg ennyire vak vagy?

Miért lett volna érdeke a Tadának, hogy bebuktassa a számlát? Neki abból jön a jutaléka, ha a kereskedés folyamatos. Így elvesztett sok 1000 ügyfelet. Szabály, törvény kötelezte az átállásra. A quantum a számlakezelő!

De ne is menjünk messzire, azt mondom semmi baj nem lett volna a Quantummal sem ha tartják magukat a tőkevédelemhez. De nem tették! Megközelítőleg sem!

Inkább az az elgondolkod…

#498493 Magellan

Inkább az az elgondolkodtató, hogy ilyen gondolatmenetet vág le valaki.

Tehát, ha vesz valaki egy fegyvert, megöl vele valakit, akkor kit kell bűntetni? A te szemszögedből a fegyvergyárat? Mert hiszen ő biztosította a fegyvert. Ugyanmár...

#498490 rbbj11 Előzmény: #498486

ki ígérte a tőkegaranciát? ;)

Ki tájékoztatta személyes előadásokon az ügyfeleket? ;)

Ki kapta meg a pozitív kötések után a jutalékot? És miért nem korrigálta a negatív kötésekével, legalább utólag?

Kedves Sorstársaim! Els…

#498486 Platina

Kedves Sorstársaim!

Első haragomat én is a Quantumra fújtam. A "vért" kíván élvezete után megpróbáltam az érzelmeimtől eltávolodva szemlélni a történteket, és megválaszolni azokat a kérdéseket, amiket az őket támadó levelemre küldött válaszukban megküldtek, talán segítenek tisztábban látni, és megérteni mi is történt:

Kinél nyitottam számlát?

Kitől kaptam a napi jelentéseket?

Ki biztosította MT4 kereskedési felületet?

Ki szolgáltatta a P/L depozit üzemmódú elszámolási rendszert?

Ki végezte el a számlákon a pénzek (sikerdíj, 10 dollár) levonását?

A kérdésekre a válasz minden esetben egy szó volt: TADAWUL.

Kicsit tovább gondolkodtam, és feltettem magamnak azt a kérdést, kinek állhatott érdekében, hogy a pozíciókat lezárja? Ki tehette el azt a temérdek pénzt?

Vegyük sorba:

1. Quantum: ha a Q.-nak van egy folyamatos bevételi forrása, mi oka lenne arra, hogy ezt befejezze? Mert ugye az világos, hogy a cég ezzel ügyfelei jelentős részét elvesztette, a bevételi forrása lehet hogy meg is szűnt. Többen írtátok a blogban, hogy jól meggazdagodtak rajtunk, eltették a pozitív zárásokból a jutalékot, akkor miért is lenne érdeke a mai világban ezt eldobni magától?

Számomra egyáltalán nem ésszerű, mondhatnám azt is, hogy ostoba választás lenne.

2. Tadawul: Láttam, ahogy szombaton a számlámon pilinckáznak a pluszok és mínuszok, és hogy milyen informatikai játék folyik a pénzemmel. 3 nap alatt a számlám kimutatása 3 különböző összeget mutatott., és ma sem tudom melyik az igaz, mert a Tadawul a mai napig nem küldte ki azt a számlakivonatot, amit véglegesnek tekinthetünk, ami szerintem törvény ellenes.

Kérdésem: ki üzemelteti az MT4 felületet? Kié az elszámolási rendszer? Ezt kinek a háttér informatikája üzemelteti? Ki tudott hét végén belenyúlni a számláinkba? Csak az, aki ezeknek a rendszereknek a gazdája, a Tadawul. Ahogy ők lezárták a pozícióinkat, azt jelenti, hogy belenyúltak a számlánkba, amit a Quantum jogosultság és hozzáférés híján nem tud megtenni.

Honnan tudhatom, hogy a Tadawul a játéka közben nem nyúlt le a számlámról pénzt? Igazolta valamivel, hogy a számlámon miért az az összeg szerepel ami????? Hogy ez honnan jött ki neki?

Semmit nem kommunikál, és nekem nagyon büdös, hogy mindent a Quantumra ken, miközben ő az egész rendszer gazdája és üzemeltetője.

Már csak egy utolsó kérdés maradt: Kié lett a pénz? Mert ugye azt valaki eltette. Talán a bankközi devizapiac?

Kérdés: a látott lot méretekkel és kötésszámmal olyan rövid idő alatt, amíg megtörtént a pozíciók lezárása, ki lehetett-e vinni a tradeket a bankközi devizapiacra? Vagy egyszerűbb volt a saját belső, nyilvánosan tagadott dealingdesken lezárni? Lehet, hogy ez az összeg ott landolt a Tadawulnál, és most röhögnek a markukba? Harmadszor sikerült nekik ezt megcsinálni alig fél év alatt: BSH, Irbenis és Quantum? Mindegyik nagy értékesítési hálózattal. Hány millió dollárt tehettek így zsebre?

Elgondolkodtató!

Re: pénz kivét

#498484 kelvin Előzmény: #498437

support@tadawulfx.com

azt javaslom, hogy chaten beszélj az operátorral és ő azonnal továbbítja, így gyorsabb a feldolgozás

#498475 kelvin Előzmény: #498413

Aki időben kilépett nem szabálytalanul tette. Az volt ugyanis a Quantum részéről közölve, hogy bármikor kiveheted alfáról a pénzed.

Bétáról büntivel ami ugye megint nem igaz mert aki kivette nem vontak le semmit tőle ergó senki sem ellenőrizte a dolgot.

A baj csak ott van, hogy szerintem azzal számoltak, hogy az emberek mohók, nem veszik ki a pénzt sőt inkább beletolnak még és sokkal több belépés lesz mint kilépés. Így finanszírozni tudják a hatalmas görgetett mínuszokat. De ha úgy vesszük ez azt jelenti, hogy az új belépők fizették ki a régieket, persze áttétesen, de így van, akkor viszont ez piramis játék. Persze azt is lehet mondani, hogy nem így van, de akkor is az új belépők fedezetet nyújtottak a régi bukókra.

Legalábbis Nekem most ez jutott eszembe, mert még mindig próbálom kitalálni mi lehetett a háttérben.

Re: Quantum károsultak

#498464 nemtoom Előzmény: #498382

(Ötleted alapján:) a Fb-n a

Qxxl károsultak

csoportba jelentkezzen, aki komolyan gondolja a szerveződést!

Mennyivel jobb lett voln…

#498434 vito54

Mennyivel jobb lett volna, ha akár laikusként magam kereskedek ezzel a pénzzel. Még ha bele is van kódolva a bukta akkor is legalább szórakoztató.

Sziasztok, olvasgatom ez…

#498431 ChyberBoB

Sziasztok, olvasgatom ezt a topicot már egy ideje és a résztvevőkkel, főleg a károsultakkal mélyen együtt érzek.

Az én esetem a következő:

Nem voltam benne a qxxl-be, viszont benne voltam egy hasonló MAM számlás akcióba, ami egy az egyben úgy sült el mint ez.

Zenith Partners Ltd-nek nevezték és P. Lajos az egyik magyar sorozat celebje álltal kerültem bele. Amikor a Tada láthatóvá tette a számlát nekem 46% bukóm volt és voltak olyan kötéseim is amik még akkor lettek bekötve, amikor én még bent sem voltam a rendszerben, ezt is mint utólag megtudtam a MAM P/L tartalmazza, amit meg sem néztem. Felelőtlen befektetés volt ez a részemről, és csak hálás lehetek, hogy a tada meghozta azt a döntést amit a qxxl-nél is, különben az egész számlámat megfosztották volna életétől.

Egy szó mint száz, aki forexezik az bele kell kalkulálja azt az egyszerű tényt a kereskedésébe, hogy ő a felelős mindenért ami történik, mivel a pénzt én bíztam rájuk, drága, ugyanakkor tanulságos lecke volt részemről, és ez engem arra sarkall, hogy én hasonló dolgot ne tegyen a honfitársaimmal és becsületesebb ember legyek.

Másik tanulság, hogy amikor valamit kiötlök és magam hajtom végre a forexen vállalva annak pozitív és negatív következményeit, abból mindig tanulok és mindig csak pozitívan tudnak elsülni, mert vagy pénzt keresek vele, vagy tanulok a hibáimból és haladok tovább előre a céljaim felé amik felől egy ilyen esemény nem tántoríthat el.

#498424 Delfin Előzmény: #498367

Ha a Quantum XXL a neveket szeretné tisztázni, akkor kezdjük Veletek, mint név nélküli bloggolókkal.

Mi is a nevetek és címetek?