Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Platina

Kedves Sorstársaim!

Első haragomat én is a Quantumra fújtam. A "vért" kíván élvezete után megpróbáltam az érzelmeimtől eltávolodva szemlélni a történteket, és megválaszolni azokat a kérdéseket, amiket az őket támadó levelemre küldött válaszukban megküldtek, talán segítenek tisztábban látni, és megérteni mi is történt:

Kinél nyitottam számlát?

Kitől kaptam a napi jelentéseket?

Ki biztosította MT4 kereskedési felületet?

Ki szolgáltatta a P/L depozit üzemmódú elszámolási rendszert?

Ki végezte el a számlákon a pénzek (sikerdíj, 10 dollár) levonását?

A kérdésekre a válasz minden esetben egy szó volt: TADAWUL.

Kicsit tovább gondolkodtam, és feltettem magamnak azt a kérdést, kinek állhatott érdekében, hogy a pozíciókat lezárja? Ki tehette el azt a temérdek pénzt?

Vegyük sorba:

1. Quantum: ha a Q.-nak van egy folyamatos bevételi forrása, mi oka lenne arra, hogy ezt befejezze? Mert ugye az világos, hogy a cég ezzel ügyfelei jelentős részét elvesztette, a bevételi forrása lehet hogy meg is szűnt. Többen írtátok a blogban, hogy jól meggazdagodtak rajtunk, eltették a pozitív zárásokból a jutalékot, akkor miért is lenne érdeke a mai világban ezt eldobni magától?

Számomra egyáltalán nem ésszerű, mondhatnám azt is, hogy ostoba választás lenne.

2. Tadawul: Láttam, ahogy szombaton a számlámon pilinckáznak a pluszok és mínuszok, és hogy milyen informatikai játék folyik a pénzemmel. 3 nap alatt a számlám kimutatása 3 különböző összeget mutatott., és ma sem tudom melyik az igaz, mert a Tadawul a mai napig nem küldte ki azt a számlakivonatot, amit véglegesnek tekinthetünk, ami szerintem törvény ellenes.

Kérdésem: ki üzemelteti az MT4 felületet? Kié az elszámolási rendszer? Ezt kinek a háttér informatikája üzemelteti? Ki tudott hét végén belenyúlni a számláinkba? Csak az, aki ezeknek a rendszereknek a gazdája, a Tadawul. Ahogy ők lezárták a pozícióinkat, azt jelenti, hogy belenyúltak a számlánkba, amit a Quantum jogosultság és hozzáférés híján nem tud megtenni.

Honnan tudhatom, hogy a Tadawul a játéka közben nem nyúlt le a számlámról pénzt? Igazolta valamivel, hogy a számlámon miért az az összeg szerepel ami????? Hogy ez honnan jött ki neki?

Semmit nem kommunikál, és nekem nagyon büdös, hogy mindent a Quantumra ken, miközben ő az egész rendszer gazdája és üzemeltetője.

Már csak egy utolsó kérdés maradt: Kié lett a pénz? Mert ugye azt valaki eltette. Talán a bankközi devizapiac?

Kérdés: a látott lot méretekkel és kötésszámmal olyan rövid idő alatt, amíg megtörtént a pozíciók lezárása, ki lehetett-e vinni a tradeket a bankközi devizapiacra? Vagy egyszerűbb volt a saját belső, nyilvánosan tagadott dealingdesken lezárni? Lehet, hogy ez az összeg ott landolt a Tadawulnál, és most röhögnek a markukba? Harmadszor sikerült nekik ezt megcsinálni alig fél év alatt: BSH, Irbenis és Quantum? Mindegyik nagy értékesítési hálózattal. Hány millió dollárt tehettek így zsebre?

Elgondolkodtató!