Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: honda civic 5 ajtó teszt 1.8benzin,na ez is 1 literrel többet eszik a gyári adattól...

#499813 Sumér harcos Előzmény: #499793

ez meg hogyan lehetséges???

ilyen van?aszongya,hogy MO-i az auto....erre a fotókon virit a gép egy P betűs rendszámmal...

Re: honda civic 5 ajtó teszt 1.8benzin,na ez is 1 literrel többet eszik a gyári adattól...

#499793 KawaBazsy Előzmény: #499792

Jah, most akciós az 1.8 4 ajtós, manual klímával 5.5M. Jön az új..

#499792 Sumér harcos Előzmény: #499789

valszeg ilyenem nekem sem lesz,rohadt drága,ár-értékben nudli....

szinte egy 6-os mazdát lehet venni az árán.

#499789 KawaBazsy Előzmény: #499780

Egyrészt drágállom, másrészt igaza van a tesztelőnek, automata alá jobb a turbós, nyomatékra hangoltabb motor (ha már kicsi), és/vagy egy dupla kuplungos váltó. Több más tesztben is azt írták (pl TC), h az Euro6 miatt kinyírták ezt a motort, alul és felül is kelletlen.. tán egy chipelés segítene rajta.

Re: nincs cím

#498203 Sumér harcos Előzmény: #498200

ez nem rossz...

de én mondjuk nagyon sajnáltam anno mikor ez megjelent,hogy nincs bőrtetővel...egy klasszikust gyilkoltak le igy....

bmw bőrtetővel, gondolom úgy voltak vele ott az 1-es cabrio...

#498202 Sumér harcos Előzmény: #498200

aszongya,hogy A4 cabrio:

"Negatív: Nem annyira élvezetesen vezethető, mint a 3-as BMW"idézőjel bezárva:)

jó,jó ez az A4,de azonos korban mégis vsz alulmarad még az E46-al szemben is

#497644 hosszhuszár Előzmény: #497636

Nem javíttatnám azt a váltót, amit Ő cseszett el..meg sem bontanám, csak majd a szakértő, ha szükség lesz rá.

vegyél egy bontottat bele, azt meg add oda neki, és fizessen vissza mindent.

Most még nem akarja, de inkább visszafizet majd mindent, ha meghallja a fogyasztóvédelem szót...

Zoli, tud bele váltót, szerintem, a másik váltós is pénzt fog kérni, a bontott olcsóbb szerintem.

#497636 Kriszti@n Előzmény: #497589

igen ez lesz. kiderült a wandlert sem ő újította fel...felvettem telefonra mit művel az autó, holnap a másik váltós akit Zoli ajánlott ad egy jegyzőkönyvet.ma azt mondta ez a kontár , hogy eddig szét sem szedte a váltómat!!....ma akarta szétszedni erre kocsiba ültem , és elhoztam...5x mentem Gödöllőre 2 autóval 100km csak oda egy autóval...tegnap a tréler egy ötvenes volt, eddig 300 e a semmire.számlát nem adott,sőt az autó szarabb mint volt(ezért is vettem fel telefonnal) fájni fog neki a bünti...