Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#497589 hosszhuszár Előzmény: #497578

Fogyasztóvédelem, jobb mint ha önbíráskodással vádolnak majd, de semmiképp ne hagyd....

Írd meg a fogyasztóvédők egyesületének a panaszod, a műhely megnevezésével, hihetetlen, de 1-2 napon belül válaszolnak, jó fejek.

Erről tájékoztasd a szerelőt is, másképp fog beszélni.

Zolival beszéltél?

Mennyiért ment el a S, ha kérdezhetem.

Hát nem tudom, nekem évek óta semmi bajom a mercikkel...

#497578 Kriszti@n Előzmény: #497536

elvittem másik váltóshoz az autót. ez a patkány nem akarja visszaadni a pénzt.felidegesítettem magam,otthagytam mielőtt olyat csináltam volna amit megbánok.. eladtam az S-est, után megy piacra ez is. a G marad erdőre, de soha többet mercedes.a német limó marad ,de kipróbálok egy másik márkát...

#497564 Sumér harcos Előzmény: #497536

ja,okés,azt hittem ez lesz a G utodja-gondoltam is,hogy jól elxarták a régi szép kockát:)

ez a GL osztály tök felesleges,úgyanúgy,mint az az egyterű,de nem is, béna kacsa R ...

#497536 hosszhuszár Előzmény: #497516

ez egy új osztály, nem a klasszikus G-t helyettesíti..azt még gyártják ugyan úgy, nem kicsit drága..

nézd meg a hahun, a használt árakat, G ügyben...

Ilyet nem vennék, behemót...

#497030 Sumér harcos Előzmény: #496382

én kicsi vok,pénzt gyűjtök,aktuálisan- rövidesen,verset nem mondhatok,majd jönnek a nagyok ugye, mondanak azok:)

#496999 hosszhuszár Előzmény: #496998

Jó, csak azóta, csak a rozsdásodásokról ( mert van sajnos, az újrahasznosított lemeznek köszönhetően),is vannak képeim, gondoltam azokat elküldöm...

#496998 KawaBazsy Előzmény: #496997

A múltkor egy rahedli képet felraktál, a hibáit meg majd elmondod. De én érzelmi alapon veszek járművet, nekem ez hobby. A kategória alapvetően nem rám lett szabva, de hátha beleszeretek.. :-)

#496979 hosszhuszár Előzmény: #496910

mázlid van, többnyire itthon vagyok.

de az árból nem engedek, még az öregemnek sem..))

egy kettes...

#496910 KawaBazsy Előzmény: #496128

Te Józsi bá'! Izgat engem a kocsid, legalább egy megnézés erejéig, pont egy ilyen került szóba a Saab topicban.. mikor szoktál ráérni egy vizslatásra? :-)

#496382 KawaBazsy Előzmény: #496372

De amúgy meg ha ez kell, akkor VEGYÉL MÁR VÉGRE EGYET, h hadd próbálhassam ki! Vég nélkül álmodozni a gyerekek szoktak, a nagyok megvalósítják álmaikat!! :-D

#496372 KawaBazsy Előzmény: #496314

A szürke bőrös nekem is tetszik, de ember! 5 milláért?? Az egy Porsche 911 ára a vizes szériából, s nem egy ligában játszik a kettő..