Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: nincs cím

#496542 vito54 Előzmény: #496534

Ez az érdekes, hogy nekem van alfa is meg béta is és pl ma még nem volt zárás egyiken sem, pedig ezek szerint kellett volna lennie...

#496539 Forex Explorer Előzmény: #496532

Üdvözöllek!

Ezek szerint ugyan azom a MAM számlán vagyunk, nekem is két nyitott kötés 2011.08.31 2x buy EUR/USD 0,01 lot= -211 USD.

#496537 vito54 Előzmény: #496532

Ez akkor lesz pozitív, ha bedől az eurozóna, sztem erre játszott a quantum is, csak nem jött be.

Ez a -200 dolcsi már az osztozás után jön ki.

Nálam az alfán 10-12 -100$-os kötés lebeg szóval még jól is jártál.

#496534 Forex Explorer Előzmény: #496528

Nálam 10%-os a lebegő mínusz, mai zárás ezen még nem volt, de egyenlőre olybá tűnik a vérfürdő - amit oly sokan várnak a partvonalról arcukon kéjes mosollyal - egyenlőre elmarad, mert a családban látok egy nagyobb méretű számlát(még az eddigi P/L allokációban), amin a mai zárások eddig a következőek:

2012 April 2, 09:56

Closed Transactions:

Ticket Open Time Type Size Item Price S / L T / P Close Time Price Commission Taxes Swap Profit

22580121 2012.04.02 07:20 balance from master trade #22579594 -0.15

22580177 2012.04.02 07:20 balance from master trade #22580059 0.08

22580416 2012.04.02 08:39 balance from master trade #22580061 0.08

0.00 0.00 0.00 0.00

Closed P/L: 0.00

Open Trades:

Ticket Open Time Type Size Item Price S / L T / P Price Commission Taxes Swap Profit

No transactions

0.00 0.00 0.00 0.00

Floating P/L: 0.00

Working Orders:

Ticket Open Time Type Size Item Price S / L T / P Market Price

No transactions

Summary:

Deposit/Withdrawal: 0.01 Credit Facility: 0.00

Closed Trade P/L: 0.00 Floating P/L: 0.00 Margin: 0.00

Balance: 5 515.35 Equity: 5 515.35 Free Margin: 5 515.35

Sziasztok, mi a helyzet…

#496532 Fincs

Sziasztok,

mi a helyzet? Nalam 2 kotes van nyitva, -100 $ korul mozog mind a ketto. A nyitas datuma 2011.08. ho eur/usd, buy.

Nem nagyon ertek hozza, de ebbol, hogy lesz pozitiv? (azota 1.44-rol 1.33 lett az eur/usd) Ezen a -200 $-on nem kellene osztoznom a tobbiekkel, akik ezen a MAM-on vannak? Ti mit lattok?

és hogy állnak ma a lebe…

#496530 Deeee

és hogy állnak ma a lebegő veszteségek szétosztásai?

#496494 Shortosgyula Előzmény: #496474

Igen:

a quantum új, minden eddiginél sikeresebb terméket vezet be, holnaptól a hűséges ügyfelek részére előjegyezhető az

Analphabeta számla.

Más fórumban olvastam: …

#496491 Forex Explorer

Más fórumban olvastam:

"Mielőtt ismét csak és kizárólag a számlakezelőt küldenénk a pokolba - és közben az ártatlan bróker semmiről sem tehet, hiszen ő csak végrehajtja a kötéseket - a méltányosság jegyében néhány dolgot azért vegyünk már figyelembe és ez itt nem a reklám helye én csak hangosan gondolkodom és az alábbi infókat nem bennfentesként, hanem egyszerű ügyfélként tudom, aki olvassa a cég híreleveleit és figyeli a honlapján történteket:

1. A számlakezelőnek jelenleg több, mint 5000 ügyfele van 18 országban, ami a megnyitott forex-számlák tekintetében legalább ennek a számnak a 1,5-szerese. (tekintettel arra, hogy van Alfa és béta számla is)

2. Ha "csak" 5000 számlával számolunk és az ismert 2000 dodós nyitási limittel, az ugye 10 millió dodó ugye? Ebből következik, hogy a számlakezelő több mint 2 milliárdnyi befektetést kezel forintban kifejezve és ezek a számok igen csak alábecsültek.(személyes véleményem, hogy a valós számok ennek az összegnek a 2-3-szorosa körül lehetnek)

3. Miből is él a bróker? A spreadből. Szerintetek az elmúlt több, mint egy évben mennyi lotnyi megbízás utáni spreadet tett zsebre a bróker? Csak tippelni lehet, de szerintem valamennyiünk anyagi problémáját hosszútávon fedezné a befolyt spreadekből származó összeg.

4. Ha én bróker lennék megkülönböztetett figyelemmel kezelném azt a partneremet, aki hozzám egy év alatt több, mint 5000 ügyfelet hoz és nem paráztatnám az ügyfeleimet azzal, hogy hétvégén zárok le kötéseket az MT4-ben.

5. Milyen bróker az, aki közli pénteken, hogy átáll equity alapú kimutatásra, de ezt csak EGYES ügyfelek esetében hajtja végre hétfőre, ezzel lehetővé téve azt, hogy az equityt nem látó még mindig P/L allokációban lévő ügyfelek a teljes összeget ki tudják vonni a kereskedés alól, tekintettel arra, hogy be lettek paráztatva és ezzel az esetleges tömeges pénzkivonással bedöntéssel fenyegetem a számlakezelő által működtetett rendszert?

6. Ha én számlakezelő lennék, akkor átlátható, transzparens módon folytatnám a kereskedést, megmutatva az equityt és a DD, de

7. Magyarázza már el nekem valaki, hogy hogyan lehetséges, hogy ha mondjuk van egy 1000 számlát tartalmazó MAM számla, amin bekötnek mondjuk egy 6 lotos megbízást (a tadánál a max ugye 40 lot), a 6 lotot hogyan osztjuk le az 1000 ügyfél részszámlájára kötésméretileg?

Mert nekem nem jön ki! Illetve hogyan lehet az, hogy két ugyanazon MAM-on lévő részszámla tekintetében az egyiken 10%, a másikon 32% a lebegő mínusz? Ez egyszerűen technikailag kivitelezhetetlen, vagy már a kezdetektől annyi MAM számla nyitására kell kötelezni a számlakezelőt, hogy kijöjjön a matek, nem pedig menet közben belecsapni a lecsós tálba!

8. Végül, de nem utolsó sorban mennyire életszerű az, hogy egy számlakezelő, aki a forex-üzletága indítását követő 9. hónapban megnyitja a befektetési arany üzletágát, megnyitja kártya üzletágát, majd az egy éves születésnapja után a forex üzletágán belül egy MÁSIK brókerrel szerződve transzparensen új céget alapít, mellyel jogosultságot szerez a facebook IPO kereskedelemre is a kibocsátásra jogosulttal (Morgan Stanley) szerződést kötve, hogy az összes eddigi eredményét és addigi reputációját kockáztatva, a legfőbb tőkevédelmi vállalását nem tartja be és hagyja elúszni a DD, beborítva az egész céget?"

#496408 ikszf Előzmény: #496380

azért majd írok nekik egy e-mailt, beidézve a korábbi e-mailemet és az arra adott válaszukat, hogy nincs lebegő mínusz, és állítsam le magam :)

Nem értem azokat, akik m…

#496380 ranti

Nem értem azokat, akik most a Tadat hibáztatják. Több fórumban is olvasni lehetett, na és nem nagy az ország, hogy a hírek gyorsan terjedjenek, hogy a Tada már elkezdte átállítani a MAM beállításokat azoknál, akik úgy haszálják a MAM-ot, hogy nem láthatók a nyitott pozíciók. Számomra vicc, hogy a Quantum erről csak pénteken értesült. Ha én erről előbb tudtam, mert sismerőseimnek más cégeknál is van számlájuk, akiktől tudom, hogy a Tada még előtte bejelentette a változást, akkor a Quantumnak is tudnia kellett. Eddig mindenki csak találgatta, hogy mennyi lehet a nyitott pozíció a háttérben, most pedig majd hétfőn kiderül, hogy tényleg mennyi. Szerintem ezzel semmi gond nincsen. Kétlem, hogy egy brókercég olyat tenne, ami nem szabályos, hülye lenne kockáztatni. Gondolom, azért csinálták most az átállást, mert hétvégén nincsen kereskedés, és így nem befolyásol semmit. A másik cégnek is hétvégén csinálták az átállítást, és azóta legalább látják az ismerőseim, hogy mi történik a számlájukon. Nincsen mellébeszélés. Úgyhogy én örülök ennek az átállításnak, így legalább már nem nézhetik hülyének az embert, ha mégis nagyobb a lebegő mínusz, mint amit ígértek. Nem értem a sok pánikolót sem, hiszen eddig mindenki azt akarta, hogy mutassák meg a nyitott pozikat. Most pedig ez a baj? Gondolom, nem a Quantum akarta, de teljesen mindegy. Én magam is kereskedek a Tadanál, igaz, kezdőként, de szerintem korrekt cég, és én biztos nem őket fogom hibáztatni, ha nagyobb lesz a mínuszom, mint amit ígértek. Igaz, az még kérdéses, hogy hová fordulok majd?! Milyen telefonszámon, és kit hívjak majd a Quantumnál?

#496358 Platina Előzmény: #496356

Ha a Tadawul valóban az igazságot mutatja meg, mint bróker partner az együttműködés feltételeként - szerintem azzal gond nincs!

A "jövő titkát" - holnaptól láthatjuk.

A "Magyarország" topik szerintem egész jól bemutatja a "felnőttességet" bizonyos tekintetben részünkről. (-: bocsánat saját véleményem.

Egyébként valóban a saját problémám lehet például az is, hogy nem hallgattam pár Q. szabályra, hogy a tőke megosztásnál 50 %-nál ne tegyek többet a bétára...

#496357 Platina Előzmény: #496353

ez is egy vélemény (-: és a sajátod (-:

Nekem más a véleményem, de már többször bizonyítottuk különbözően látunk dolgokat.

Nem véltem a Q. részéről szélhámosságot felfedezni.

Egy profi szerintem megmondja min lehet szükséges Őszerinte változtatni és továbbmegy az élet bármelyik területén. Ha más az érdeke, azt fogja csinálni....

Neked a riogatás, a "köpködés".... Te tudhatod miből kifolyólag! (-:

#496356 aSzabe Előzmény: #496348

Igazad van, felesleges minden szó.

A hiba a tadában van, hogy megmutatta a valóságot.

Az elszámolásotok még a jövő titka, mint a mai napból kiderült eddig, a paraméterek folyton változnak. Ezáltal addig amíg biztosat nem tudtok erről, felesleges idegeskednetek szerintem.

Ami biztos, az a robot teljesítménye....

Nem egy rendszert "köpködök", hanem a felnőtt embereken vagyok kiakadva. Azon, hogy más területen képzett barátaim is beleugrottak, akár adóságba verve magukat ebbe a történetbe. Azon, hogy a befektetők közt egykor aktívan trédelő embereket is látok.

Ezen vagyok kiakadva..És azon, hogy minden ész-érvnél, tapasztalatnál többet ér az embereknek, ha egy nyakkendős havi sok %-ról beszél.

Valójában ez egy apai leszídás lehetne a gyereknek aki sírva jött ki a csalánosból, annak ellenére, hogy megmondtam ne menjen oda. :-)

#496353 Shortosgyula Előzmény: #496348

Köpködök egy rendszert? Hol van itt rendszer?

Lehúzás , szélhámosság, csalás szavakra keress szinonímákat, ezek illenek a quantumra. A kereskedési rendszer nem :)

#496348 Platina Előzmény: #496342

köszi az infót, de Aszabe nem ezeket írta

Írd már meg légyszi, hogy Neked miért jó, mint egy profi trédernek, hogy folyamatosan "köpködsz" egy rendszert! (-:

A Tadawul Fx elszámolását igyekeztünk egyeztetni és kiderült nem alaptalanul, és Te mindig más irányba tereled a témát. Légyszi írd meg ezzel kapcsolatosan is mi a nézőpontod, mikor számlád sincs...