Hozzászólás
rantiNem értem azokat, akik most a Tadat hibáztatják. Több fórumban is olvasni lehetett, na és nem nagy az ország, hogy a hírek gyorsan terjedjenek, hogy a Tada már elkezdte átállítani a MAM beállításokat azoknál, akik úgy haszálják a MAM-ot, hogy nem láthatók a nyitott pozíciók. Számomra vicc, hogy a Quantum erről csak pénteken értesült. Ha én erről előbb tudtam, mert sismerőseimnek más cégeknál is van számlájuk, akiktől tudom, hogy a Tada még előtte bejelentette a változást, akkor a Quantumnak is tudnia kellett. Eddig mindenki csak találgatta, hogy mennyi lehet a nyitott pozíció a háttérben, most pedig majd hétfőn kiderül, hogy tényleg mennyi. Szerintem ezzel semmi gond nincsen. Kétlem, hogy egy brókercég olyat tenne, ami nem szabályos, hülye lenne kockáztatni. Gondolom, azért csinálták most az átállást, mert hétvégén nincsen kereskedés, és így nem befolyásol semmit. A másik cégnek is hétvégén csinálták az átállítást, és azóta legalább látják az ismerőseim, hogy mi történik a számlájukon. Nincsen mellébeszélés. Úgyhogy én örülök ennek az átállításnak, így legalább már nem nézhetik hülyének az embert, ha mégis nagyobb a lebegő mínusz, mint amit ígértek. Nem értem a sok pánikolót sem, hiszen eddig mindenki azt akarta, hogy mutassák meg a nyitott pozikat. Most pedig ez a baj? Gondolom, nem a Quantum akarta, de teljesen mindegy. Én magam is kereskedek a Tadanál, igaz, kezdőként, de szerintem korrekt cég, és én biztos nem őket fogom hibáztatni, ha nagyobb lesz a mínuszom, mint amit ígértek. Igaz, az még kérdéses, hogy hová fordulok majd?! Milyen telefonszámon, és kit hívjak majd a Quantumnál?