Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#487222 Sumér harcos Előzmény: #487203

ezekkel mindkét elgondolás megvalósulhat,a hajtás és veteránozás(idővel) is elfogadható pénzért,plusz a Honda imádat is:)

engem vonz a veterán mizéria is,de ezek a tipusok még azért nem azok:)

#487221 hosszhuszár Előzmény: #487179

Jó a 3M is kézi polírra....gépi, meg olyan, veszel 1 gépet a brico, obi, valamelyikében, azokkal kárt nem tudsz tenni az autóban, erre mérget vehetsz...

De gépi polír....igaz nem olyan, de gépi...

Ha metál fényezés, akkor lakkos.

Ha vizesen megcsiszolod, vizes 1500-as csisz papírral a karcot, elméletileg kihozza, aztán felpolírozod, észre sem lehet majd venni..

#487206 KawaBazsy Előzmény: #487192

Nekem konkrétan az ára tetszik, meg a piros bőr. Ez utóbbi nagyon üt, eddig még csak szürke meg fekete bőrös autóm volt, most már egy szépet szeretnék. :-) Honnan tudod, h amerikai?

A magyar szkönyv az nekem nem sokat jelent, mindenki úgy hamisítja, ahogy akarja. A Saab-nak sem volt, mégis makulátlan, szervizelt állapotban volt. 10 éves kocsinál már csak az állapotnak hiszek.

#487203 KawaBazsy Előzmény: #487173

Honnan jött ez a veterán alap? Nekem eszembe se jutna, mert akkor vigyázni kéne rá, nem hajtani. Én nem veteránozni akarok, s dörzsölgetni a markom nézegetve a kocsit, ha megy fel az ár, hanem jókat autózni.. :-)

#487192 Sumér harcos Előzmény: #487056

na most ezzel a példánnyal rohadtul nem stimmel semmi....

semmi szin alatt nem kéne,nem véletlen az ára sem vsz.

a következő a hiba,a szépségpötty...

azt irja 1 gazdás,oké legyen,de kb a mesében,egyszerűen kizárt....

mivel ez az S-amerikai mérföldes példány,kint biztos nem helyezték forgalomba....hogyne.

azonkivűl nincs szervizkönyv......

ha olyan egy gazdás én hoztam ki szalonból gép,akkor azért csak megvan vhol,ha pecsételés le is állt olyan 80000km-nél a szalonban,mert utána kontárhoz hordtam.....legalábbis az én szalonból hozott gépeimnél mindig megvolt a szervizköny...

azonkivűl ami bizonyiték még az 1 gazda cáfolására,a rendszám..

2004 szeptemberétől van eu-s rendszám,ezen már az van....

holott az auto 2002-es.......ezt mondjuk még sokféleképpen ki lehet magyarázni...

de állitom,hogy a rétegvizsgálóval meglepném a drága őszinte tulaját,ha kiszállnék a helyszinre...

ha az ember mindezeket képes elviselni, 1-ütt élni vele,akkor valóban ő az igazi,más nem az ára miatt....

de részemről nem.

azonkivűl nekem volt már USA modell Hondám is,mégegyszer nem kéne...minden más rajta,alkatrész ellátásban is.

#487179 banyaiz Előzmény: #487127

Van néhány finom karc amit eltüntetnék ilyen kis felületi vmik, azért néztem ezt a zainót mert kézi polírozásra is ajánlják, de hogy ér e valamit az nem tudom. Ahogy nézem ez a 3 M csak gépi polírozásra van, azt nem merném bevállalni nem vagyok szakember még a végén több kárt tennék mint hasznot. :)

#487173 Sumér harcos Előzmény: #487038

de kevesebbet gyártottak vmivel,mint MX-5-ből,ráadásul csak 3 évig gyártották.

azonkivűl crx-ben(most csak a 1992-1996 targa crx-ről beszélek,a másik nem érdekel-ugyan gyerekkoromban az is nagyon tetszett) a vti-ből már most is alig van,

van olyan,hogy a németeknél a mobilén csak 10 db vti targa van,abból 8db agyanbaxott és a következő 5 éven belül eltűnik vmi bontóba,ha nem kerül jó kezekbe.

A 125loerős ESI változatot nem kultiválom,abból még több van-de ott sem lehet Dunát rekeszteni,ESI-t már találnék itthon is,ami okés-de csak a VTI.

S2000-ből pedig 112.000db-ot gyártottak,ebből mindössze 19.000db került Europába 10 év alatt,mese nincs mindkettő iszonyú jó veterán alap,azonkivűl rendkivűli játszósauto.

A Mazdával szemben veterán szempontból a darabszám mindenképpen mellettük szól.

#487127 hosszhuszár Előzmény: #486986

Ha polírozó anyag, akkor 3M.

Mélyebb karcokra 3 fázisút, fényesíteni 1 fázisút.

nem olcsó, de a legjobb.

#487038 KawaBazsy Előzmény: #486979

Mit csináljunk, ha mindenkinek ez kell, mert jó az ár/érték aránya..?! :-)

Ha ritkaság kell, aminek csak nőni fog az ára (hihetetlen, hogy mindenben csak a pénz számít, tehát vagy 5-öt egyen, vagy egyre értékesebb legyen, milyen vallású is vagy? :-), akkor a CRX-ből sem gyártottak sokkal kevesebbet egy adott évben sztem..

#487036 KawaBazsy Előzmény: #486987

Nézd, én tudom, h nagyon jó kocsi. De 4M-ért már jobb autót is lehet venni, mint egy felhúzott sornégyest. Pl tavaly volt 3-ért egy Z3M, a már említett sorhat 321 lovas motorral. AZ minden oldalról jobban kéne. S nem mellesleg a duplája volt az ára újkorában..

#486999 banyaiz Előzmény: #486998

Vagy pl Nissanok is tetszenek nekem Almera, Primera semmi extrát nem tudnak , formájuk is egyszerű mégis bejönnek. Primerában volt olyan rokonságban ami elfutott 500 k-t 10 év alatt minden különösebb gond nélkül.

#486996 banyaiz Előzmény: #486994

Nekem tetszenek ezek a puritán német kocsik is pl skoda octavia, vagy vw passat az egész úgy néz ki mint egy doboz, teljesen egyszerű forma , de valahogy mégis bejön.

Igaz a múltkor a közelébe kerültem egy Renault Thaliának, soha nem tetszett a formája , de alaposan megnéztem közelről kívül belül és annyira ronda volt, hogy már tetszett. De tényleg. Nem olyan rossz ár érték arányban szerintem. :) Ezt csak azért mondom, hogy elég furcsa az ízlésem.

Ja aztán emlegeted majd ezek a mai fiatalok nem tudnak viselkedni, csak a drogok, szex , meg az autók, és , hogy száguldoznak. :)

#486995 Sumér harcos Előzmény: #486992

nagyon szép a Takeri...sőt az ÚJ MX-5 is már ilyen agresszor arccal jön rövidesen,szép irányba halad a Mazda nagyon.

#486994 Sumér harcos Előzmény: #486992

az van 2 is(konzervativ gépjármű):))

nekem nem olyanra lenne szükségem:)

30 év múlva,már hogy a francba ne lennék(lennénk) már jó formába?Akkor még olyat csapok a boccanovába az asztalra,hogy hamutál leveri a csillárt:)Bazsy meg csak nézi:)

#486992 banyaiz Előzmény: #486989

25-30 év múlva nem biztos már túl jó formában leszünk. :)

Agresszív nagyon ez az új 6-os széria, gonosz kinézete van, tetszik képek alapján.

Feleség akkor főleg egy konzervatív családi autóra van szükséged. :)