Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #487206a lökháritókról,indexekről,és arról,hogy nem merte hátulról fotózni,mert ott vigyorogna a négyzet alakú rendszám az okból mert nem fér be az Europai szabványrendszám a lökháritó USA szabvány kialakitása miatt.
meg egyszerűen ismerem a Hondát.
az elmúlt 20évben gyártott 3ajtós civicről is megmondom melyik Europai, melyik USA modell első pillanatásra.
nézz meg egy másik ugyanabban az évben gyártott S2000-et,amit hirdetnek, tüzetesen,már rögtön szembetűnik,hogy az indexek teljesen mások....sőt az europai modelleken a lökháritók is..
egyszer volt egy bőrős, klimás 3 ajtos civicem,asszem 1.6esi volt,piros,foliázva...
USA modell volt,mikor vettem nem is foglalkoztam vele, Makón vettem háztól,rohadt jó áron, kurtára lealkudtam....
csak egyszer vmi alkatrész bexart,bevittem egy mitsubishi szalonba,javitsák meg....
szolnak vissza,hogy lopott az auto....mire kiderült,hogy nem europai,azért tök más minden...
akkor jött a további meglepi, minden alkatrésze nem egyezett,különbözött az europaitól-igy bontoban esély sem volt vmit is találni......az alkatrészek ára drágább volt,mint europai társainak ráadásul.
ez a gép még mellesleg törött is volt előttem.....
végül az autopiacon adtam el egy ügynöknek,igaz drágábban,mint vettem 1év után...de költöttem is rá...
soha nem kellene usa modell honda még1szer.
szervizkönyv téma igaz,részben................10éves autonál,állapot a lényeg-főleg ha volt már 10 tulaja,szervizkönyv meg sehol...
de azért ne egy gazdázzunk már szervizkönyv nélkül.......mert ez azért messziről bűzlik...